Görgényi Fruzsina reagált Vastag Csaba új kapcsolatára, megcáfolva egy tévhitet

Görgényi Fruzsina és Vastag Csaba 2020 decemberében szakítottak, az énekesnek most új kapcsolata van.

2022. május 16., 08:08

Szerző:

A múlt héten lett nyilvános, hogy Vastag Csaba újra kapcsolatban van. Az első X-Faktor győztese ezt megelőzően Görgényi Fruzsina párja volt, négy éves szerelem után 2020 decemberben váltak szét.

A Barátok köztből Veintraub Gigijeként is ismert színésznő most az Instagramon egy videóban reagált a néhány napos hírre exével kapcsolatban, a következőket mondva:

„sziasztok! Nem szoktam ilyet csinálni, tudjátok jól, és nem is lesz belőle rendszer, viszont történtek dolgok, és én azt gondoltam, hogy három nap alatt csak csitulnak a kedélyek, de nem így történt. Úgyhogy pár dologra szeretnék reflektálni magam miatt. Nagyon sokan írtátok nekem sajnálatotokat kifejezve, hogy most milyen rossz lehet az én lelkemnek, hogy a Vastag Csabi annak idején nem akart tőlem egy gyereket sem, most meg már ugye négy gyereket is akar valakitől. Csekkoljátok le nyugodtan, soha egyetlen egy interjúmban sem hivatkoztam arra, hogy azért ért véget a kapcsolatunk, mert én nagyon akartam volna gyereket, Csabi meg nagyon nem akart. Ez nem igaz, ez egy koholt elképzelés. Csak az embereknek természetükből fakadóan kell valami kapaszkodó, nem tudják elképzelni, hogy két ember kapcsolata szépen lecseng. Ja, és hasonlítgatni sem kell engem a kislányhoz, mert hát másfél év eltelt. Azóta is nagyon jó kapcsolatot ápolunk egyébként a Csabival, nagyon szeretjük egymást mint barátok, de én már nem szeretnék többé Vastag Csabi exe lenni, én Görgényi Fruzsina vagyok, színésznő. Keressetek a képernyőn, szurkoljatok, hogy legyek ott minél többet, gyertek színházba és ne féltsetek engem! Ja, és mivel ezt a videót, gondolom, sokkal többen fogják megnézni az átlagtartalmaknál, felhívom a figyelmeteket, hogy ma van az állatok szeretetének világnapja. Úgyhogy ha módotokban áll, támogassatok egy alapítványt vagy menhelyet, mint például az Apró Mancsok vagy az Árvácskák, mert vannak sokkal, de sokkal fontosabb dolgok a világon, mint néhány ember magánélete. Köszönöm szépen a figyelmet, szép vasárnapot!”

Görgényi Fruzsina hozzáteszi, hogy az a kérése, hogy más oldalak ne ragadjanak ki egy-egy mondatot a nyilatkozatából, hanem azt teljes egészében közöljék – ezt tettük mi is fent. Íme a videó.

Görgényi Fruzsina egyébként exéhez hasonlóan maga is kész egy új kapcsolatra, nemrég arról beszélt, hogy jelenleg társat keres.

További friss érdekességek hétfő délelőttre

Megszületett a népszerű műsorvezető első gyermeke

Íme, mitől félti Berki Krisztián anyja Berki Mazsit a kialakult helyzetben

Kulcsár Edina és Csuti válása: a vagyonukról is sikerült megegyezniük

(Kiemelt kép: Görgényi Fruzsina Instagramja)