Vastag Csaba exe az interneten keres társat

Vastag Csaba exe, azaz a Barátok köztből ismert Görgényi Fruzsina új kapcsolatra vágyik.

2022. február 17., 14:06

Szerző:

Görgényi Fruzsina arról a legismertebb, hogy 5 évig játszotta Veintraub Gigi szerepét a Barátok köztben, de arról is, hogy 2016-tól jó négy évig volt párkapcsolatban Vastag Csabával. A két híresség kapcsolata 2020 végén ért véget, és Görgényi Fruzsina már tavaly nyáron is beszélt arról, hogy készen áll egy új kapcsolatra.

Nos, a 32 éves színésznő szerepelt csütörtök reggel az RTL Klubon a Reggeli című műsorban, és arról beszélt, hogy annyira készen van már egy új kapcsolatra, hogy elkezdett ismerkedni az interneten keresztül. Társat keres ugyan, de esetlegesen születendő gyermekének apát egyelőre, vagy legalábbis a neten nem. Így fogalmazott a műsorban:

„egy igazi férfit keresek a klasszikus, konzervatív értelemben. Nem akarok egy gyereket, legalábbis nem ebben a formában”

Ha véletlenül ön is összefut Görgényi Fruzsinával a Tinderen, számítson rá, hogy lehet, hogy a színésznő nem egyedül fog megjelenni a randi – azt mondja, volt már olyan, hogy barátait is magával vitte a találkozóra. Azzal kapcsolatban, hogy milyen férfiak vonzzák különösen, a következőket mondta:

„intellektuálisan izgasson és kreatív legyen, mint én. Ez a legfontosabb, mert a belső igenis meg tud szépíteni valakit. Szeretem a furcsa fiúkat.”

Íme a teljes interjú.

A társkeresés sokszor nem egyszerű

Ellopták Király Linda fotóit, és visszaéltek velük a Tinderen

Szily Nóra külföldi társkeresőre regisztrált

Csutit máris ostromolják a nők – íme, hogyan kezeli a felkínálkozókat

(Kiemelt kép: RTL Klub/Reggeli)