Kulcsár Edina és Csuti válása: a vagyonukról is sikerült megegyezniük

Sikerült rendezniük a soraikat. 

2022. május 16., 07:22

Szerző:

Kulcsár Edina és Szabó András Csuti a csúnya szakításuk ellenére, egy sokkal békésebb válást tervez: a párnak sikerült megegyeznie a gyerekeket és az anyagi dolgokat illetően is. A szakítást követő első hetekben nehezen jutottak dűlőre, állítólag az elképzeléseik elég távol voltak egymástól, ám mostanra, ahogy a viszonyuk javult, sikerült megegyezniük a vagyonukkal kapcsolatban is.

„Nem ment egyszerűen az egyezkedés, hiszen az első hetekben sok volt a fájdalom és a szomorúság. Ilyenkor az ember hajlamos arra, hogy elvigyék az érzelmei, nehéz tárgyilagosnak maradni, így Edina és Csuti megbeszélései sem zajlottak problémamentesen. Egyedül talán csak a gyerekek kérdésében értettek egyet, azt az első pillanattól kezdve egyértelművé tették, hogy a három és fél éves Medox és a kétéves Nina az első, őket közösen nevelik majd tovább, bármi is történjen”

- mondta egy közeli ismerős a Blikknek.

Januárban mindenkit váratlanul ért Kulcsár Edina bejelentése, miszerint férjével való szakítása után máris rátalált a szerelem a rapper, G.w.M személyében. Azóta pedig Csuti is szerelmes, új párjával már kétszer is elutaztak külföldre romantikázni. Az egykori pár pedig egy jó viszonyt alakított ki egymással, legutóbb a húsvétot és a kislányuk születésnapját is együtt ünnepelték. 

„Mindenben megegyeztük, de hogy miként, az csak ránk és a szűk baráti körünkre tartozik”

- mondta Csuti a lapnak.

A párnak nagy vagyonról kellett döntenie, hiszen a nemrég felépített közös családi házuk, a Blikk által megkérdezett ingatlanos szerint körülbelül 150 millió forintot ért, valamint a modellnek és egykori párjának egy jól működő közös cége is van, amely a legutóbbi nyilvános mérlege szerint 135 millió forintos árbevétellel rendelkezett.

Így alakult a kapcsolatuk az elmúlt hónapokban

Nyilvánosan esett egymásnak Kulcsár Edina és Csuti

Videó: ilyen kapcsolatban van most Kulcsár Edina és Csuti

Videó: Egymás mellett tűnt fel Kulcsár Edina és Csuti

(Kiemelt kép: dfp.hu)