Kulcsár Edina elárulta, milyen a kapcsolata most Csuti édesanyjával

Kulcsár Edina egy friss interjúban volt anyósáról beszél.

2022. április 23., 10:41

Szerző:

Kulcsár Edinával közöl friss interjút a Blikk című lap. Az egykori szépségkirálynő magánéletét azóta övezi különös érdeklődés, hogy gyermekei apjával, Szabó András Csutival bejelentették, hogy hosszas válság után véget ért a házasságuk, majd Kulcsár Edina új kapcsolatot kezdett a G.w.M művésznéven ismert rapperrel.

Csutinak azóta szintén lett új kapcsolata, de volt egy-két keresetlen nyilatkozata Kulcsár Edináról, a modell-influenszer azonban azt mondja, most már „egyre jobb” a viszonyuk az exével. Sőt, ráadásul Kulcsár Edina kapcsolatban maradt Csuti édesanyjával. Így  válaszol arra, hogy továbbra is jóban vannak-e egymással volt anyósával:

„persze. Mindenkinek nehéz volt az elmúlt időszak, de ezt a hat évet nem lehet és nem is akarjuk kitörölni az életünkből, hiszen mi örökké egy család maradunk a gyerekek miatt. Mindenkinek az a legfontosabb, hogy Medox és Nina ne sérüljenek ebben a helyzetben.”

A válással kapcsolatban Kulcsár Edina így fogalmaz, megerősítve, hogy hivatalosan még nem váltak el egymástól Csutival:

„vannak még előttem olyan körök, amelyek lelkileg megterhelők lehetnek. Tudom, hogy valószínűleg nehéz lesz a válás is, de biztos vagyok abban, hogy utána jobbra fordul minden. Olyan ez, mint amikor az ember elhatározza, hogy le akar fogyni, de persze másnap attól még nem ébred soványan. Kitartó munka kell ahhoz, hogy elérje a célját, és ebbe beletartoznak a rosszabb napok is.”

Válásokról sajnos sokat írunk az utóbbi időben

Már semmi sem állhat az útjukba Meggyes Dáviddal: elindult Stana Alexandra válása

Közeleg a második tárgyalás: Janicsák Vecának nyilvánosan üzent gyermeke édesapja

Molnár Andrea válik a férjétől 5 év házasság után

(Kiemelt kép: dfp.hu)