Molnár Andrea válik a férjétől 5 év házasság után

Molnár Andrea a Best magazin hasábjain vall a válásáról.

2022. április 7., 08:43

Szerző:

Molnár Andrea táncművészt a Dancing With The Starsban két évadon keresztül figyelhették a TV2 nézői. A celebvetélkedő zsűrijének tagja most a Best magazinban vall arról, hogy véget ért a házassága.

Molnár Andrea és férje hét évvel ezelőtt, 2015-ben ismerkedtek meg, és két év után házasodtak össze. Bár egy ponton az is felmerült köztük, hogy gyereket vállalnak, végül öt év házasság és hét év kapcsolat után, idén év elején mégis úgy érezték, hogy itt a vége.

„Sokat küzdöttünk, de azt láttuk, éreztük, hogy nem ilyen egy felhőtlen kapcsolat. Talán számomra az volt a legszembetűnőbb jel, hogy le kell zárnunk a dolgainkat, amikor már nem kaptam elég figyelmet, támogatást. [...] Eleinte maximálisan támogatott, a végén már azt éreztem, hogy nem a támaszom, nincs mellettem, amikor szükségem lenne rá”

– mondja a 39 éves táncművész arról, miért lett vége a házasságának, hozzátéve, hogy ők egymástól nagyon különböző emberek a férjével, ami eleinte roppant vonzó volt, később azonban nehézségnek bizonyult, mivel egyre inkább kiütköztek köztük az ellentétek a hétköznapokban.

A Dancing With The Stars táncosai a hírekben

Most akkor mégis...? Tóth Andi posztolta, hogy Andrei Mangra mellkasán alszik el

Köcse György az exfelesége koszorúslányával távozott külföldre

Meggyes Dávid így tette helyre a Stana Alexandra fenekére megjegyzést tevő férfit

(Kiemelt kép: Molnár Andrea Instagramja)