Köcse György az exfelesége koszorúslányával távozott külföldre. Íme, mit szól ehhez Stana Alexandra

Köcse György válik Stana Alexandrától, és külföldre megy, de nem akárkivel.

2022. január 31., 10:26

Szerző:

Köcse Györgyöt a tévénézők a Dancing With The Stars egyik profi táncosaként ismerik, aki az első évadban Pásztor Anna, a másodikban Dobó Kata oldalán szerepelt. Sokat lehetett róla hallani az utóbbi időben Horváth Gréta és Meggyes Dávid válása kapcsán is, mivel az influenszerpárból a férj Köcse György feleségével, a szintén profi táncos Stana Alexandrával jött össze.

Köcse György és Stana Alexandra válására nem a táncosnő új kapcsolata miatt került sor az igen kimondása után pár nappal: amint arról korábban is nyilatkoztak, többek között egy külföldi munkalehetőség is megosztotta a táncospárt. Köcse György ment volna külföldre, Stana Alexandra viszont itthon képzelte el a jövőjét.

„Alig pár hónappal az esküvő után kaptunk egy munkalehetőséget külföldön, 11 hónapot kellett volna kint töltenünk, de én jeleztem Gyurinak, hogy nem szeretnék menni. Nem akarok távol lenni a családomtól, és egyébként sem ezt beszéltük meg. Ő viszont nem szerette volna veszni hagyni a lehetőséget, azt mondta, hogy nem tudja elengedni ezt a felkérést, inkább elvállalja egy másik táncpartnerrel, és ha szeretem, megvárom. A karriert választotta helyettem”

– többek között ezeket mondta Stana Alexandra korábban, a részletekért kattintson ide!

Nos, Köcse György idő közben elfogadta a felajánlott munkalehetőséget, amint erről az Instagramján már be is számolt az alábbi poszttal. A Bors azonban hozzáteszi, hogy a Dancing With The Stars gárdájából egy másik táncosnővel közösen mentek ki erre a bizonyos külföldi munkára: Szőke Zsuzsannával együtt indultak útnak.

Stana Alexandra megerősítette a Borsnak, hogy (volt) férje valóban Szőke Zsuzsannával együtt vállalta el ezt a bizonyos munkát, és azt is hozzátette, hogy tavaly nyári esküvőjükön Szőke Zsuzsanna volt az egyik koszorúslány. Hogy a két táncos között milyen viszony lehet, azt Stana Alexandra nem kívánta kommentálni.

Munka, külföldön

Kovács Kokó István külföldre költözött és nagy bejelentést tett

Szandi lánya elhagyta az országot, már San Franciscóból posztolt

Tóth Gabi férje Amerikában akart dolgozni, bilincs lett a vége

(Kiemelt kép: Köcse György Instagramja)