Szandi lánya elhagyta az országot, már San Franciscóból posztolt

Az énekesnő érzelmes sorokkal búcsúztatta legidősebb gyermekét, aki kint kapott munkát.

2021. augusztus 30., 10:10

Szerző:

Szandi, az énekesnő az alábbi Instagram-posztjában 21 éves lányát, Bogdán Blankát búcsúztatja, akivel most jó ideig nem fognak találkozni. Bogdán Blanka ugyanis régi álmát megvalósítva most San Franciscóba utazott hosszabb időre.

Az örökifjú Szandi, aki hamarosan az Álarcos énekes egyik úgynevezett nyomozójaként fog szerepelni a képernyőn, a következő sorokkal búcsúztatja lányát:

„elérkezett a nap, amit már annyira vártunk! Végre megvalósult Blanka álma! Tudtam, hogy a lányunk előtt nincs akadály. Kitartásának meg lett az eredménye és kijutott San Franciscóba, ahol egy évig a Golden Gate híd mellett egy nagyon kedves családnál fog vigyázni két tündéri kislányra. Édes kicsi lányom! Tudom, hogy az élet rendje az, hogy a madárkák kirepülnek a családi fészekből. Érezd nagyon jól magad és élményekkel, tapasztalatokkal gazdagodva térj majd vissza a hazádba! Nagyon büszkék vagyunk Rád!!!”

Bogdán Blanka közben a saját Instagramján arról ír, hogy már megérkezett San Franciscóba. Képet is posztolt, amin a tengerparton játszik két gyerekkel.

„Kicsit csöndes voltam ezzel a témával kapcsolatban az utóbbi hetekben, mert minden nagyon bizonytalan volt, de örömmel tudatom Veletek, hogy habár a vírus miatt egy év csúsztatással, de végre elkezdhetem az au pair évemet az Egyesült Államokban, San Franciscóban, egy csodálatos családnál. Szívből köszönöm mindenkinek, aki támogatott abban, hogy elérjem ezt az álmom és kitartott mellettem. Remélem, örömmel kíséritek majd végig Ti is a kalandomat”

– írja Bogdán Blanka.

(Kiemelt kép: Szandi Instagramja)