Horváth Gréta exének új szerelme nem válik a férjétől

Horváth Gréta exe, Meggyes Dávid összejött Stana Alexandrával, aki fontos részleteket árult el a házasságáról Köcse Györggyel.

2022. január 20., 09:28

Szerző:

Horváth Gréta exének új szerelme, Stana Alexandra eddig még hivatalosan nem erősítette meg, hogy tényleg együtt vannak Meggyes Dáviddal, csak utalt rá. De megerősíti ezt most a Story magazin friss számának címlapja. Az újság azonban arról is ír, hogy Stana Alexandra egyelőre nem válik férjétől, a szintén a Dancing With The Starsból ismert Köcse Györgytől, pedig már egy ideje különváltak.

Stana Alexandra és Köcse György esküvője tavaly nyáron volt, de a két hivatásos táncos 5 hónap házasság után szakított egymással. A feleség szerint a fő ok az volt, hogy férje külföldön szeretné folytatni a karrierjét, ő viszont maradna Magyarországon.

„Alig pár hónappal az esküvő után kaptunk egy munkalehetőséget külföldön, 11 hónapot kellett volna kint töltenünk, de én jeleztem Gyurinak, hogy nem szeretnék menni. Nem akarok távol lenni a családomtól, és egyébként sem ezt beszéltük meg. Ő viszont nem szerette volna veszni hagyni a lehetőséget, azt mondta, hogy nem tudja elengedni ezt a felkérést, inkább elvállalja egy másik táncpartnerrel, és ha szeretem, megvárom. A karriert választotta helyettem”

– többek között ezeket mondja Stana Alexandra arról, miért lett vége a házasságuknak.

„Végül én mondtam ki, hogy legyen vége, mert nem ilyen életet képzeltem el magamnak. Ő nem ellenkezett, elfogadta a döntésemet”

– árulja el a táncosnő arról, mi vezetett a szakításhoz, ami után egy idő elteltével Stana Alexandrát Meggyes Dáviddal hozták hírbe.

A válási procedúrát mindenesetre egyelőre nem indították be a táncosnő nyilatkozata szerint:

„ugyan még nem adtuk be a válási papírokat, de ami késik, nem múlik. Egy biztos és vitathatatlan: a mai napig szeretjük egymást, de sajnos két külön úton járunk.”

Szakítottak, de papíron (még) nem váltak el

Marsi Anikó és Palik László

L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga

Kulcsár Edina és Szabó András Csuti

(Kiemelt kép: Stana Alexandra Instagramja)