Horváth Gréta a szakítás utáni nehézségekről vallott: Megedzett az élet

Horváth Grétát elhagyta a férje, beadta a válókeresetet, most friss interjúban nyilatkozik.

2022. január 27., 12:06

Szerző:

Horváth Gréta és Meggyes Gábor szakításának történetét sokan követték a médiában azok közül is, akik nem nézték a házaspár kalandjait annak idején az Ázsia Expresszben vagy a Love Bistróban. Az influenszerpárból a férj új partnerre talált azóta, a feleség pedig beadta a válókeresetet és szakemberhez fordult, hogy korábbi kapcsolatából származó kisfiával együtt fel tudják dolgozni a történteket.

Horváth Gréta most élete új fejezetéről nyilatkozott az nlc.hu-nak, többek között a következőket mondva:

„az ember életében sokszor vannak rosszabb periódusok, de én az a típus vagyok, aki gyorsan megrázza magát és próbál viszonylag hamar túllendülni a negatív történéseken. Számos tervem van: itt a gyermekem, a családom, a barátaim, erősnek kell lennem és élnem kell tovább az életem. Próbálok túllendülni mindenen, még akkor is ha az nagyon fáj és nehéz. [...] Igen, megedzett az élet.”

Az interjúban Horváth Gréta arra többek között is válaszol, hogy egyfajta terápia-e számára, hogy az Instagramra posztolja, mi éppen történik vele a mindennapokban. A következőképpen fogalmaz:

„abszolút. Nagyon szeretek megosztani napi dolgokat, ezért a mostani lelkiállapotomat sem titkoltam. Szerencsére szinte csak pozitív visszajelzéseket kapok, ráadásul amikor a social felületemmel foglalkozom, teljesen kikapcsol az agyam. Nagyon jót tesz nekem, hogy elmondhatom a gondolataimat másoknak. Lehet, hogy ezzel segítek hasonló helyzetben levőknek, ráadásul nekem is egyfajta terápia. Szeretek segíteni másoknak, volt olyan követőm, akivel még telefonon is beszélgettem, tanácsokat adtam.”

Legfrissebb, szponzorált posztjában Horváth Gréta például arról beszél, hogy a szemöldök igazítása az egyik kedvenc rész számára a sminkelésben.

Sokat van szó mostanában szakításokról, de azért távolról sem csak arról írunk

Kiszel Tünde 25 éves fotót posztolt, megdöbbentő kivel pózol

Kozsónak nem kenyere az álszerénység: Nem nehéz írni egy zseniális jó dalt

Árpa Attila elmondta, miért nem mutatkozik soha a barátnőjével együtt

(Kiemelt kép: Horváth Gréta Instagramja)