Kozsónak nem kenyere az álszerénység: Nem nehéz írni egy zseniális jó dalt

Kozso azon gondolkodik, hogy nem akar többé Ámokfutók lenni, csak Kozso.

2022. január 26., 13:32

Szerző:

Kozso szerepelt szerda reggel az RTL Klubon a Reggeli című műsorban. Az interjú során az 56 éves zenész egyszer levette a napszemüvegét, hogy a nézők meggyőződhessenek arról, hogy tényleg ő nyilatkozik éppen, már ha a lelógó hajtincs és az olyan gondolatmenetek nem lennének elegendőek a nyilatkozó beazonosításához, mint a következő:

„hihetetlen nagy szeretetet adnak nekem mindenben, új esélyeket, új álmokat. És innentől kezdve nem nehéz írni egy zseniális jó dalt, vagy egy jó szöveget. Vagy egy festményt. Mert nekem körülbelül ebből áll a 24 órám. Úgyhogy ettől a másodperctől kezdve hálás vagyok [azért,] amit adnak. Nem tudom, hogy miért. Vidéki csávó vagyok, egész életemben így pörög az életem.”

Kozso, akinek ezek szerint nem esik nehezére a zseniális dalok megírása, emellett többek között nyelvtanulásra is talál időt: az interjúban beszél egy picit spanyolul is. Sőt, a Szomorú szamuráj új verzióján dolgozik jelenleg japán zenészekkel.

Ezen kívül Kozso utal arra a beszélgetésben, hogy az utóbbi időben azon gondolkozik, hogy nem akar Ámokfutók lenni többé, csak Kozso, illetve említi, hogy a mulatós műfajban is dolgozik mostanában, valamint újabb együttesek beindításán munkálkodik. Íme a teljes interjú.

Emlékezetes interjúk a Reggeliből

Amikor Berki Mazsi a terhesség alatti edzés miatt kapott kritikákról beszélt

Amikor Kiszel Tünde bevallotta, miért hívták Dubajba

Amikor Fodor Zsóka élő adásban elsírta magát a jövőre gondolva

(Kiemelt kép: RTL Klub/Reggeli)