Fodor Zsóka annyira retteg, hogy élő adásban elsírta magát

Első okostelefonját most fogja megkapni Fodor Zsóka, sőt, egy közismert ételt is most kóstolt meg először.

2021. december 8., 11:06

Szerző:

Fodor Zsóka igen drámai hangulatú interjút adott ma reggel az RTL Klubon a Reggeli című műsorban. A Barátok közt Magdi anyusaként országos ismertségre szert tett színésznőről olyan érdekességek derülnek ki a beszélgetésből, hogy még sosem evett pesztót, és hogy nincs okostelefonja. Előbbivel ott rögtön az élő adásban megkínálták, és Fodor Zsóka azt válaszolta, hogy a felvétel után megkóstolja majd, az utóbbival pedig fogadott fia, a Farm VIP-ban nemrég feltűnt Schmuck Andor fogja most végre megajándékozni, hogy a 79 éves híresség tudja őt hívni, ha hirtelen segítségre lenne szüksége.

A beszélgetés túlnyomó része azonban kifejezetten drámai hangvételű, és Fodor Zsóka egy ponton el is sírja magát, elakad a beszédben.

„Nem lehet rettegéssel élni, nem lehet. Én is nagyon félek, bevallom, de mindent megteszek. Eszembe jut, hogy ha a negyedik hullám kapcsán, Isten ne adja, megint bezárnák a színházakat, vagy nem jönnének az emberek színházba, mi lenne a szakmával...”

– fogalmazza meg aggodalmait Fodor Zsóka, és hozzáteszi, hogy nagyon sok rossz gondolata van ebben az ügyben. A következő élményét mesélve annyira elérzékenyül, hogy a sírástól nem tudja befejezni a mondatot:

„a Belvárosi Színházban játszottunk vasárnap telt ház előtt, és lenéztem a mosolygós szemekre, a sikerre. És elszorult a torkom, mert eszembe jut, hogy meddig láthatok még ennyi embert. És mennyire készülünk, és milyen boldogok vagyok, hogy játszhatunk, és adja Isten, hogy sokáig...”

A legmeghatóbb pillanatok 8:40-nél kezdődnek az alábbi videóban.

(Kiemelt kép: RTL Klub/Reggeli)