Meggyes Dávid így tette helyre a Stana Alexandra fenekére megjegyzést tevő férfit

Stana Alexandra bokszol az edzővel, szerelme, Meggyes Dávid pedig szócsatázik egy kommentelővel.

2022. március 30., 07:42

Szerző:

Stana Alexandra arról publikált egy posztot az Instagramon, hogy elkezdett bokszolni, és az ennek kapcsán kialakuló beszélgetésbe beleszólt új szerelme, Meggyes Dávid is. A Dancing With The Starsból ismert táncosnő a következőket írja a sporttal kapcsolatban:

„aki ismer, az tudja, hogy nem sokáig tudok nyugton ülni a popsimon... ahogy egy picivel több a szabadidőm, muszáj új fába vágnom a fejszém, így hát a mai nap ringbe szálltam. Elképesztően jól éreztem magam, bár azt hiszem holnap megmozdulni sem lesz erőm, minden perc megérte! A kezdeti lányos zavarom után egész menőnek éreztem magam, de ha nem is voltam, az összes bennem levő feszkót levezettem!”

A poszt hozzászólásai között van, aki arra emlékeztet, hogy Tóth Andi énekesnő is bokszolni jár, egy férfikommentelő viszont a következőt jegyzi meg: „jó lesz az Szandi... a popsiról meg hadd ne értekezzek”. Na itt szól bele a dologba Stana Alexandra szerelme, Meggyes Dávid:

„arról elég, ha én értekezek!”

Pont a héten egy ötvenes színész is kifogásolta, hogy a feleségéről beszél egy másik ötvenes férfi, ön hallott már az esetről?

Stana Alexandráékról még több!

Így romantikáznak: íme az első közös kép Stana Alexandráról és Meggyes Dávidról

Stana Alexandra drámai részleteket árult el a válásáról

Intim pillanat: Stana Alexandra és Meggyes Dávid romantikus-összebújós fotót posztolt

(Kiemelt kép: Stana Alexandra Instagramja)