Videó: Egymás mellett tűnt fel Kulcsár Edina és Csuti

Együtt töltötték a húsvétot.

2022. április 18., 09:24

Szerző:

Úgy tűnik Kulcsár Edinának és Szabó András Csutinak tényleg sikerült rendezniük a soraikat. Az egykori sztárpár most húsvét alkalmából találkozott. Csuti 24 óráig elérhető Instagram-történetében ugyanis Kulcsár Edina is feltűnik, valamint a közös gyermekeik is, akik éppen a húsvéti nyuszi megérkezésének örültek. A felvételt néhány óráig még ide kattintva megtekintheti.

A modell egyébként néhány hete az RTL Klub Reggeli című műsorában beszélt arról, milyen a kapcsolata gyerekei apjával. Habár azt elmondta, hogy legjobb barátok valószínűleg sosem lesznek, de mindent megtudnak beszélni és a gyerekek érdekei vannak mindkettőjük előtt. Akkor hozzátette, hogy kislányuk áprilisi születésnapját is együtt tervezik megünnepelni. Akkori cikkünket ide kattintva olvashatja el.

„A mi oldalukról elmondhatom, hogy minden nagyon szépen működik, most gondolok itt nyilván Csutira. Nagyon jól meg tudjuk beszélni a gyerekek körüli dolgokat, és én ezért nagyon hálás vagyok, azt gondolom ez kölcsönös mind a kettőnk életében. Ez is nyilván maximálisan a gyerekek érdekei miatt vannak”

- nyilatkozta a műsorban néhány hete Kulcsár Edina.

Még több Csuti

Csuti durván kigyúrta magát, odavannak félmeztelen képéért a követők

Horváth Éva szereti Csutit, de azért egy dolgot nem tudott nem szóvá tenni

Nem hiszi el, Csuti mekkora lakásba költözik a hotelszoba után

(Kiemelt kép: dfp.hu)