Nem hiszi el, Csuti mekkora lakásba költözik a hotelszoba után

Csuti megmutatta a leendő lakásának terveit. 

2022. március 31., 12:32

Szerző:

Szabó András Csuti és Kulcsár Edina év elején bejelentett szakítása után a gyerekek elhelyezésének kérdéskörén kívül rögtön azt találgatták a követőik, hogy vajon melyik fél marad a több száz milliót érő, vadiúj házukban, amelynek építéséről azért időről-időre megosztottak néhány információt a két influenszerek. A házaspár végül úgy állapodott meg, hogy Kulcsár Edina és a gyerekek maradnak a házban, Csuti pedig elköltözött egy Duna-parti szállodába. Már egy rajongói kérdésre az üzletember korábban elárulta, hogy a hotelszobát hamarosan saját lakásra cseréli, a napokban Instagram-sztoriban meg is mutatta leendő ingatlanjának terveit – szúrta ki a Blikk

A nagy családi házat egy hotelszobára, majd egy apartmanra cserélő Csuti, a tervek szerint nyáron költözik majd be a még egyelőre csak tervezési fázisban lévő lakásba, addig is kiélvezi a hotel 35 négyzetméteres szobáját, amelynek közepén egy fürdőkád is helyet kapott, valamint a reggel felszolgált svédasztalos reggelit, a szaunát és a medencét. Ez a fajta luxus azonban nem pótolhatja az otthon melegét, ami elmondása szerint már nagyon hiányzik a 70 napja gyermekeitől külön élő édesapának.

Egy rajongói kérdésre adott válaszában korábban Csuti már azt is elárulta, hogy július/augusztus környékén költözhet be saját lakásába, amin a 24 óráig elérhető Instagram-sztorik alapján egy lakberendezővel dolgoznak. A videóban néhány részlet is látszódik már a tervekből, amin nagyon meglepődtek a követők, mert mindössze egy másfél szobás lakásba fog költözni, aminek bár tágas étkezője lesz, de csak egy hálószobája. 

Ez alapján úgy tűnik, Csuti egyelőre nem gondolkozik azon, hogy ismét nagy családban éljen, egyelőre kiélvezi a szingli létet és igyekszik a gyermekeinek is jobb környezetet biztosítani, amikor nála vannak, mint amennyit egy hotelszoba tud nyújtani.

Kulcsár Edina és Csuti kapcsolatáról:

Nyilvánosan esett egymásnak Kulcsár Edina és Csuti

Meglepő, Csuti mennyit találkozik Kulcsár Edina új párjával

Videó: ilyen kapcsolatban van most Kulcsár Edina és Csuti

(Kiemelt kép: Szabó András Csuti Instagram-oldala)