Kulcsár Edinát anyagilag tönkretette a válása

Míg az új szerelemtől a fellegekben jár, addig a válása miatti anyagi nehézségek a padlóra küldték Kulcsár Edinát.

2022. március 6., 11:55

Szerző:

Kulcsár Edina és férje, Szabó András Csuti év elején jelentették be, hogy megromlott házasságukat nem sikerült megmenteni, így a válás mellett döntöttek. Néhány napra rá, a modell Instagram-oldalán bevallotta, hogy már új párja van a G.w.M művésznéven ismert rapper, Varga Márk személyében. Edinát és Csutit nem csak két gyermekük, de frissen vásárolt házuk és üzleti vállalkozásaik is összekötötték, ami még jobban megnehezíti számukra az elválást, annyira, hogy úgy tűnik a modell anyagilag padlóra kerülhet.

Miután Kulcsár Edina bejelentette, hogy új párja van, nagyot fordult vele a világ. A nyakába zúdult az internetezők haragja, sőt, néhány híresség is volt, akik nem tudtak szó nélkül elmenni a sztárpár válásának híre és körülményei mellett. Sőt azt is beszélték, hogy a történtek miatt jövedelmező influenszerszerződései egy részétől is el kellett köszönnie. Ami azért érintheti most még rosszabbul, mert a Blikk információi szerint még 70 millió forintos hitelt kell visszafizetnie a banknak.

„Kétgyermekes édesanyaként korábban arról nyilatkozott, Csutival dolgoznak a házasságuk megmentésén. Nem sokkal később azonban kiderült, összejött G.w.M-mel a közös munka közben. A cégek ezután elpártoltak tőle, visszamondták vagy szüneteltetik az együttműködéseiket”

– árulta el egy ismerős a lapnak, akik megkeresték Kulcsár Edinát is, aki nem tagadta, hogy most kevesebb a munkája, ám elmondása szerint ez a saját döntése volt.

„Én kértem, hogy tartsunk egy kis szünetet, hogy minél több időt tudjak a gyerekeimmel tölteni. Szépen lassan azonban elkezdek visszatérni a munkába”

– mondta a lapnak a kétgyermekes édesanya, aki évek óta él az ismertségéből és reklámoz márkákat a közösségi oldalain, sőt, később saját vállalkozásokat is indított, amivel az információk szerint havi több millió forintot keresett.

Kulcsár Edina hazánk egyik legnépszerűbb influenszerének számít, hatalmas követőtáborral rendelkezik, így nem csoda, hogy eddig posztonként 250-400 ezer forint között keresett. A nyilvánosan elérhető üzleti információk alapján két saját cége van, aminek bevételei elhanyagolhatóak, azonban a Csutival közös Social Guru 50 millió forintot hozott 2020-ban a konyhára. 

Az évekig épülő, részben hitelből vásárolt hatalmas, közös luxusingatlanuk értéke a szakértők szerint 200 millió forint körül lehet, ami után havi félmillió forintot kell törleszteniük a banknak. 

„Csutival úgy egyeztek meg, hogy ő költözzön el, Edina pedig majd egyedül fizeti a törlesztőt. Munka híján viszont nehéz helyzetbe került”

– tette hozzá az ismerős.

Kulcsár Edina nem tagadta a magas törlesztőrészletek tényét, azonban többet nem akart mondani a lapnak. Csuti azonban elárulta, hogy ő más megoldásra is nyitott lett volna, de végül ebben sikerült megegyezniük.

„Sosem hagynám, hogy a gyerekeim édesanyja nehéz anyagi helyzetbe kerüljön. Bármikor segítek, ha a helyzet úgy kívánja”

– nyilatkozta szűkszavúan Csuti.

Hírességek anyagi nehézségei:

Zimány Linda hatalmas vagyont veszített a háború miatt

Tóth Veráék étterme is veszélybe került a háború miatt

(Kiemelt kép: dfp.hu)