Csuti élete egy év alatt teljesen tönkrement

A családi tragédiák sora és a válás miatt dőlt össze Csuti élete.

2022. március 5., 10:39

Szerző:

Nagyon nehéz időszakon van túl Szabó András Csuti, akinek nem csak több közeli hozzátartozójának halálával kellett szembenéznie, hanem még tönkrement házasságával is meg kell birkóznia, és hogy felesége, Kulcsár Edina egy másik férfi oldalán találta meg a boldogságot.

Csuti ma este a Life TV-n adásba kerülő Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban beszélt élete legnehezebb időszakáról, az elmúlt egy évről, amikor nem csak családtagjai elvesztése okozott fájdalmat neki, de még azt is fel kellett dolgoznia, hogy felesége, és gyermekei édesanyja, Kulcsár Edina egy másik férfi, a G.w.M művésznéven ismert Varga Márk oldalán találta meg a boldogságot - írta meg a Blikk.

Az üzletember nem bírta sírás nélkül elmesélni Hajdú Péternek, min ment keresztül az elmúlt időszakban.

„Meghalt tavaly a bátyám”

– kezdte elcsukló hangon Csuti, aki azt is megosztotta, hogy féltestvérével az alkohol végzett, elmondása szerint ugyanis mindennap ivott, és nem csak egy pohár bort, míg a mája nem bírta tovább a terhelést.

„Nagyon durva volt, azt mondta az orvos, ha ötvenéves koráig nem változtat radikálisan az életvitelén, akkor meghal”

– mesélte tovább az üzletember, akit nagyon megviselt, hogy megtörtént, amitől az orvosok óva intették. 

„Harmincegy éves koráig a világ legnormálisabb embere volt. Aztán bekerült egy olyan körbe, akiknél teljesen természetes volt, hogy reggel meló előtt már isznak”

– mondta megtörten Csuti, aki nem sokkal bátyja után elvesztette nagymamáját is.

Később kitért Kulcsár Edinával való szakítására is, és nem rejtegette érzéseit azzal kapcsolatban, milyen volt amikor rájött, hogy egy harmadik fél lépett a házasságukba. 

„Hatalmas fájdalmat okozott. Elképesztően nagy kés­szúrást éreztem magamban akkor, amikor kiderült, ami kiderült. Akkor, amikor hivatalossá vált. Ráadásul az azutáni kommunikációval. Ez három olyan seb, hogy sokan azon csodálkoztak, még talpon vagyok. De nem tudsz mást csinálni, mert talpon kell maradnod, mert számítanak rád a gyere­keid, az anyukád és a kollégáid, akiknek a megélhetésük múlik azon, hogy te mennyire vagy stabil”

– árulta el Szabó András Csuti, majd hozzátette, rengeteget sírt a válás miatt, de úgy gondolja, Kulcsár Edina valószínűleg még nála is többet. 

Az ő életük is hirtelen a feje tetejére állt:

Zimány Linda hatalmas vagyont veszített a háború miatt

Szabó Zsófi ugyanabban az évben vált el, mint amikor megkérték a kezét

Horváth Éva és családja év elején kiköltöztek Balira, most pedig már a harmadik babáról beszélt

(Kiemelt kép: Szabó András Csuti RTL Klub Reggeli)