Kiderült az igazság Csuti és Szőcs Reni kapcsolatáról

Csuti és Szőcs Reni elárulták, hogy milyen kapcsolat fűzi egymáshoz őket.

2022. március 3., 11:15

Szerző:

Ahogy azt a 168 óra szerdai cikkében megírta, Szőcs Reni, a Star Academy győztese a Pesti TV kedd esti adásában félreérthető utalásokat tett arra, hogy milyen kapcsolat van közte és Szabó András Csuti között, aki viharos körülmények között, év elején ment szét feleségével, Kulcsár Edinával. A felek most tiszta vizet öntöttek a pohárba, és a Borsnak elárulták, valójában mi is van köztük.

Kínosan sikerült Szőcs Reni szereplése a Pesti TV kedd esti adásában, ugyanis amikor a riporter a magánéletével kapcsolatos kérdéseket kezdett feltenni, arra utalva, hogy az énekesnőt gyengéd szálak fűzik az éppen válófélben lévő Csutihoz, Reninek nem sikerült egyértelmű választ adnia, sőt addig hebegett-habogott, míg többször sikerült elszólnia magát, olyan érzést keltve a nézőkben, hogy valóban van valami közte és az üzletember között. 

„Igazából… nem az... csak hogy... Szerintem nem ez az a műsor meg amúgy is... erről még így nem... vagyis nem úgy, hogy még nem, félre ne érts, erről így, hogy nincs Csuti meg semmi... így nem”

– dadogta elpirulva az énekesnő, arra reagálva, hogy a műsorvezető megkérdezte, hogy mennyire fér bele neki, ha Csutiról és róla kérdez.

Sőt a műsorvezető azt is többször megemlíti, hogy a forgatás előtt Szőcs Reni ezzel kapcsolatban mesélt neki pár dolgot. A lap megkereste mindkét felet, hogy tisztázzák, mi is van köztük valójában.

„Nem tudom, hogy van-e szó erre, mert az égvilágon semmi nincs és nem is volt köztünk„

– kezdte Csuti, aki szerint Szőcs Reni hibázott abban, hogy nem jól reagálta le a helyzetet. 

„Reni a cégemben influenszer, persze, hogy követjük egymást. Tavaly összesen kétszer találkoztunk, az is a munka miatt történt. Ő a férjével volt én pedig még Edinával, minden alkalommal”

– mondta határozottan az üzletember, aki szerint a vele kapcsolatos aktualitások tették még kínosabbá a szituációt, pedig az énekesnőn látható, hogy fülig szerelmes a férjébe. 

Szőcs Reni azt mondja, teljesen leblokkolt a riporter kérdése hallatán, ezért nem tudott egyértelmű választ adni a kérdésre.

„Nyilván az lett volna a helyes reakció, hogy nem, nincs köztünk semmi. Csak teljesen váratlanul ért a kérdés, mert nem értettem, hogy jövök a képbe... Le kell ülnünk ezt Csutival megbeszélni, hogy hogyan tovább. Már csak a közös munka miatt is. Szerencsére a férjem tudja, hogy ez csak egy kínos szituáció volt” 

– nyilatkozta az énekesnő, aki szerint csak fogást akartak találni rajta.

Pletykának indult:

Csutit már a szintén válófélben lévő Horváth Grétával is összehozták

Szabó Zsófi és Shane Tusup kapcsolatát mindenki csak pletykának hitte, amíg le nem fotózták őket együtt

Tóth Andi és Andrei Mangra szerelméről is sok találgatás keringett, az igazság pedig a mai napig nem derült ki

(Kiemelt kép: Szabó András Csuti Instagram-oldala)