Szabó Zsófi és Shane Tusup lebuktak, itt a fényképes bizonyíték a kapcsolatukra

Eddig csak internetes kommentek alapján pletykáltak róluk, hát most lett egyéb is.

2021. szeptember 29., 07:25

Szerző:

Hónapok óta flörtöl egymással Szabó Zsófi és Shane Tusup az interneten egyre egyértelműbb kommentekben. Kapcsolatukat mintha titkolni akarnák, mert sem a műsorvezetőnő, sem az edző nem erősített meg hivatalosan semmit, sőt, Szabó Zsófinak Fluor Tomi szintén udvarol, de ő jó látványosan, még az Álarcos énekesben is.

Nos, most már nem csak internetes üzenetek utalnak arra, hogy a válófélben lévő Szabó Zsófi és a Hosszú Katinkától 2019-ben elvált Shane Tusup között valóban van valami. A Blikk című lap lesifotókat publikált szerda hajnalban, és ezeken az látszik, hogy a 33 éves edző autóját Szabó Zsófi háza elé parkolta egyik este. A fotós minden bizonnyal az autónál, Tusup pedig a műsorvezetőnőnél tölthette az éjszakát, mert arról is van kép, hogy az edző másnap reggel megérkezik a Mercedeshez, beszáll a kocsijába és elhajt, majd Szabó Zsófi is elhagyja a helyszínt a maga Maseratijával.

Shane Tusup egyik, neve elhallgatását kérő ismerősétől nyilatkozatot is kapott a lap, ebben többek között szerepel az, hogy:

„úgy tudom, Shane elég sokszor meglátogatja Zsófit, gyakran ott tölti az éjszakát.”

(Kiemelt kép: Szabó Zsófi Facebook-oldala, Shane Tusup Instagram-oldala)