Videó: ilyen kapcsolatban van most Kulcsár Edina és Csuti

Kulcsár Edina elárulta, hogy alakul a kapcsolatuk Csutival.

2022. március 30., 07:54

Szerző:

Kulcsár Edina kedd reggel az RTL Klub Reggeli műsorának vendége volt. A modell elárulta, hogyan alakul a kapcsolatuk a szakítás után a férjével, Csutival. Mint ismert, a sztárpár idén januárban jelentette be, hogy úgy döntöttek elválnak. Nem sokkal később kiderült, hogy Kulcsár Edina megtalálta a boldogságot a rapper G.w.M oldalán.

A modell megszólalt azzal kapcsolatban is, hogy néhány napja felröppent a pletyka, hogy ő és új párja első közös gyermeküket várják.

„Köpni- nyelni nem tudtam, amikor elolvastam a cikket, miszerint valaki azt nyilatkozta, hogy igen, Edina hathetes terhes, de még nem tudják, hogy kislány vagy kisfiú, ezért nem jelentették be. Pont ezt írtam ki, hogy várom én is a bulvárlapban való megjelenést, és akkor kíváncsi vagyok, hogy kisfiú vagy kislány lesz, akiről egyébként nem tudom, hogy létezne”

mondta a műsorban Kulcsár Edina, amit a Blikk szúrt ki.

A sztár azt is megosztotta, hogy bízik benne, hogy minél előbb össze tudnak költözni új szerelmével, ám természetesen a gyerekek érdekeit helyezik előtérbe. Hozzátette, hogy nagyon jól haladnak és remélhetőleg nyáron elkezdhetik a közös életüket G.w.M-mel azaz, Varga Márkkal. Majd azt is elárulta hányadán állnak volt párjával és gyermekei apjával Csutival. 

„A mi oldalukról elmondhatom, hogy minden nagyon szépen működik, most gondolok itt nyilván Csutira. Nagyon jól meg tudjuk beszélni a gyerekek körüli dolgokat, és én ezért nagyon hálás vagyok, azt gondolom ez kölcsönös mind a kettőnk életében. Ez is nyilván maximálisan a gyerekek érdekei miatt vannak”

- nyilatkozta a műsorban Kulcsár Edina, aki hozzátette, hogy legjobb barátok nem lesznek a férjével, de egy minimális baráti kapcsolatot fent kell tartaniuk, valamint a kislányuk áprilisi születésnapját is közösen tervezik megünnepelni.

Még több hír Kulcsár Edináról

Kulcsár Edina elmondta az igazságot a terhességéről: Nem így akartam, hogy megtudjátok

Kulcsár Edina és G.w.M luxuskabrióval kocsikáztak, jöttek is a kritikák

Kulcsár Edina szerint új párja bevállalósabb

(Kiemelt kép: dfp.hu)