Kulcsár Edina elmondta az igazságot a terhességéről: Nem így akartam, hogy megtudjátok

Kulcsár Edina Instagram-sztoriban öntött tiszta vizet a pohárba.

2022. március 29., 13:55

Szerző:

Kulcsár Edinára a Szabó András Csutival való szakítása után hamar rátalált a szerelem . A modell többször is hangsúlyozta, hogy ezelőtt még nem érzett ilyen elsöprő szerelmet senki iránt, ezért senki sem csodálkozott, amikor a napokban szárnyra keltek olyan pletykák, hogy Kulcsár Edina és G.w.M máris szülői örömök elé néznek. A modell az Instagram-oldalán öntött tiszta vizet a pohárba, és árulta el az igazságot a várandósságról.

A terhességről szóló pletykákat Edina egyik rajongói kérdésre adott válasza indította be a közösségi médiában. Ugyanis titokzatosan azt válaszolta arra a kérdésre, hogy G.w.M-mel szeretnének-e közös gyereket, hogy „ez legyen a mi titkunk!”.

Ezt azonnal felkapták az internetezők, és nem kellett sokáig várni, hogy egy zárt Facebook-csoportból útjára induljon a pletyka, miszerint a szépségkirálynő-influenszer és párja első közös gyermeküket várják. Sőt a hír terjesztője azt is tudni vélte, hogy a modell nagyjából hat hetes terhes, a nagy bejelentésre pedig az egyik bulvárlapban kerül majd sor, amikor már tudják a baba nemét. A hír Kulcsár Edinához is eljutott, aki Instagram-oldalán 24 óráig elérhető sztoriban egy viccel reagált a pletykára.

„Nem így akartam, hogy megtudjátok. Majd én is figyelem a nagy bulvárlapokat. Kíváncsi leszek, hogy fiú vagy lány lesz. #eztmégénisemésztem.”

– idézte a modell reakcióját a life.hu.

Nálunk hamarosan tényleg érkezik a gólya:

Rácz-Gyuricza Dóra szülés után mindenképp pszichológushoz fog fordulni

Második gyermekével várandós Vajna Tímea húga, Palácsik Lilla

Egy babaváró bulin tudta meg Nádai Anikó és Hajmásy Péter, hogy milyen nemű lesz a gyermekük

(Kiemelt kép: dfp.hu)