Kulcsár Edina és G.w.M luxuskabrióval kocsikáztak, jöttek is a kritikák

Kulcsár Edina és G.w.M márkás autóban romantikáztak, Kulcsár Edina válaszolt a beszólóknak.

2022. március 28., 07:32

Szerző:

Kulcsár Edina és G.w.M közös posztot osztott meg vasárnap este: egy fotót, amely azt mutatja, hogy együtt ülnek egy luxusautóban. Úgy tűnik, a pár kapcsolata továbbra is felháborodást vált ki több követőben, mert újra érkeztek kritikák, amelyekre Kulcsár Edina válaszolt is.

„A gyerekek biztos megérzik a tökéletes anya”

– írja a fenti képet látva az egyik kommentelő, utalva arra, hogy Kulcsár Edina és exe, Csuti, két kisgyereket nevelnek. Kulcsár Edina válaszolt az illetőnek, méghozzá a következőket:

„nem igazán értem a kommentet, de a gyerekek jól vannak! Köszönjük. Maximum annyit éreznek, hogy sokkal kiegyensúlyozottabb és boldogabb az anyukájuk”

De ezek után sem szűntek meg a beszólások, valaki például azzal vágott vissza, hogy:

„mert hiszen a te boldogságod fontosabb a gyerekekénél.”

Íme, mit válaszol erre Kulcsár Edina:

„elég nagy baj, ha azt hiszed, hogy a 2 nem tud egyszerre működni. Ez a válás nem csak az én boldogságom érdekében történt, hanem pontosan a gyerekeim boldogsága érdekében is, hiszen csak akkor lehet igazán kiegyensúlyozott, mosolygós, gondoskodó, melegséget árasztó és leginkább biztonságot teremteni tudó anya mellettük lenni, ha az anyuka boldog! Mások vagyunk. Mindenkit mást tesz boldoggá és azt gondolom, hogy teljesen mindegy hogy ez kinél mi! A lényeg, hogy boldog legyen és általa a szerettei is azok legyenek! Sajnálom ha te nem így éled az életed, hiszen ha boldog lennél nem foglalkoznál mások életével. Kívánom, hogy azt az időt, amit rám számtál, legközelebb a saját életedre fordítsd, hátha valami pozitív változás történik. Mindenféle cinizmus nélkül a legjobbakat kívánom!”

Mások arra hívták fel Kulcsár Edina figyelmét, hogy exe, Csuti biztosan milyen rosszul érzi magát attól, hogy gyermekei anyja arról beszél, milyen boldog most. Az egykori szépségkirálynő a következőket írja ezzel kapcsolatban:

„ezek tények! Boldogabb és kiegyensúlyozottabb vagyok. Soha ne beszéljek a jövőben az élet értelmével kapcsolatos dolgokról, mert »mit gondol a volt párom«? Erre sajnos nem tudok alapozni. Sajnálom az egészet ami történt… én sem így terveztem, de megtörtént. Ha tetszik ha nem, tovább kell lépni. Nem akarok a múlton rágódni. A jelennel és a jövővel szeretnék foglalkozni”

 Amikor választ kap a kommentelő

Rubint Réka visszaszólt egy lófogúzó kommentelőnek

„Minden kurva DJ lesz már” – ÉNB Alexa válaszol a beszólóknak

Vajna Tímea negatív kommenteket is kapott az eljegyzésére, visszaszólt

(Kiemelt kép: G.w.M Instagramja)