Kulcsár Edina és G.w.M. ennyi ideig lesznek együtt a sztárjós szerint

Frabato ősi mágus elmondta, az asztrológia szerint mit tartogat a jövő Kulcsár Edina és G.w.M. számára.

2022. január 25., 15:59

Szerző:

Valamivel több, mint egy hete lehet tudni, hogy hosszú válság után vége Kulcsár Edina és Szabó András Csuti házasságának. A szépségkirálynő-influenszer máris új partner oldalán találta meg a boldogságot: Varga Márkkal, művésznevén G.w.M-mel vannak együtt.

A párt többen is kritizálták, de rengeteg támogató üzenetet, elismerést is kaptak – mi most Frabato ősi mágustól kérdeztük meg, hogy a Kulcsár Edina és G.w.M. hosszú kapcsolatra számíthat-e. A rövid, kisarkított válasz az, hogy sajnos nem. A hosszabb válasz szerint a következők miatt lehet veszélyben a két szerelmes kapcsolata:

„Kulcsár Edina és G.w.M. is bak csillagjegyű, emiatt meglehet közöttük harmónia, de Edina 31, a rapper viszont még csak 25 éves. 28 éves kor körül sokan ledobják a fő horoszkópjegyüket és az aszcendens kezd irányítani – ez személyiségváltozással járhat. Kulcsár Edina is pont egy ellentétes személyiséget választott most előző kapcsolatához képest: G.w.M. kinézetre biztos, de személyiségre is teljesen ellentéte Csutinak. Edinához egy 5-7 évvel idősebb, erős csillagjegyű, például kos, bika, oroszlán csillagjegyű férfi illik.”

Érdekes párhuzam, hogy Kulcsár Edina és G.w.M. előző házasságában is 2-2 gyerek született, és mindkét kapcsolat 7 éven belül véget ért. Az asztrológia szerint előre látható, hogy milyen hosszú kapcsolatra számíthat a frissen összejött sztárpár:

„3 évig tarthat ez a kapcsolat. Ha a jövő évben nem lesz közös gyerekük, akkor nem fognak tudni együtt maradni. Ahogy G.w.M. a 27-28. életévét eléri, széteshet a kapcsolatuk, amennyiben egy közös gyerek nem tartja őket össze. Ha G.w.M. most 37-38 éves lenne, akkor biztosan tökéletesen működnének, akkor együtt maradhatnának életük végéig. G.w.M. csillagjegyében azonban az van benne, hogy ő egy bohém személyiség. Ha szerelmes, szívvel-lélekkel benne van a kapcsolatban, de ha nem, akkor könnyen kiszáll belőle.”

Vajon van-e valami esélye annak, hogy Csuti és Kulcsár Edina még egyszer újra egymásra talál? Íme a válasz erre a kérdésre:

„nagyon erős a vonzás Csuti és Edina között, de inkább annak van esélye, hogy G.w.M. visszamegy a családhoz. Ebben az esetben előfordulhat, hogy Edina sérülni fog ebben a kapcsolatban.”

És még egy fontos megjegyzés a fentiekhez kapcsolódóan a 2022-es évről:

„az idei évre azt mondják, hogy azok a kapcsolatok, amiket a kémia hozott össze vagy tart össze, hamar széteshetnek. Ha van gyermek, ha összetart a család, akkor azonban működhet.”

Horoszkóp!

Íme a mai napi horoszkóp

3 csillagjegy, akire mesés hét vár

(Kiemelt kép: dfp.hu)