G.w.M. indulatos kirohanása: Az egyik legnépszerűbb előadó vagyok kis országunkban

G.w.M. indulatos kirohanásban figyelmeztet, hogy ő nem egy produkció nélküli celeb.

2022. január 21., 17:57

Szerző:

A héten talán semmiről nem született olyan sok cikk Magyarországon, mint Kulcsár Edina szépségkirálynő-influenszer és G.w.M. rapper szerelméről. A zenész, akinek polgári neve Varga Márk, péntek este az Instagramon reagált a róla megjelentekre azzal, hogy a magánéletét tárgyaló írások nem mindegyike volt hű a valósághoz. A poszt elsősorban mégis zenei karrierjéről szól, íme, mit tartalmaz:

„Na na na! Ne keverje senki a szezont a fazonnal, drágáim! Attól függetlenül, hogy a magánéleti dolgaimon lovagol az ország (amiben elég kevés az igazság, vagy éppen teljesen másképp van tálalva), ilyen koholmány dolgokat nem tudtok terjeszteni a karrieremet illetően. Szembejött velem egy cikk, miszerint ÉN próbálom meglovagolni a sikert, mert ki adok egy új zenét (amit elég sűrűn teszek), abban bízva, hogy olyan felkapott lesz, mint a magánéletem. Nem egy produkció nélküli „celebről” (nem szeretnék senkit megbántani) beszéltek vagy írtok, kedves sajtó. 300 millió nézettséggel bíró szóló GWMMUSIC kiadványom van, közreműködésben pedig másik 100-150 milliós, és évek óta az egyik legnépszerűbb előadó vagyok kis országunkban. A zeneiparban számtalan általam készített produkció (GWMMUSICPRODUCTION) felkapott listákat ural hetekig általában rengeteg platformon, ja és egy évben 2-300 koncertem van sok-sok éve. Nincs baj azzal, hogy kell a cikk, vagy a hír, de ahogy Győzike barátom mondaná : NA AZÉ ÁLLJON MÁ MEG A MENET!”

A poszt képeket tartalmaz G.w.M. egy korábbi koncertjéről. Íme:

G.w.M. nem véletlenül mondja mindezeket: L.L. Juniorral közös videóklipje, az Ez a lány például már a hétfői botrány kirobbanása előtt elérte a 9 milliós nézettséget.

G.w.M. egyébként ma, azaz pénteken reagált már egyszer a róla megjelent hírekre, akkor az anyagi helyzetéről szóló cikkekhez fűzött hozzá egy-két gondolatot. Ennek összefoglalójáért kattintson ide!

Zeneipar, sikerek

Varga Viktor csípős posztban szólt be minden sikeres magyar zenésznek

Korda Györgyöt és Balázs Klárit még mindig fiatalok tucatjai várják egy-egy koncert után

Mága Zoltán lánya hatalmas sikert ért el a zenei pályán

(Kiemelt kép: G.w.M. Instagramja)