Varga Viktor csípős posztban szólt be minden sikeres magyar zenésznek

Úgy tűnik, Varga Viktor ezentúl kollégái módszerét alkalmazza majd, hogy ő is sikeres legyen.

2021. december 8., 15:14

Szerző:

Meghökkentő poszttal jelentkezett Varga Viktor, aki az instagramos bemutatkozása szerint egy „polihisztor, zenész, művész”. A Csillag születikben annak idején énekesként megismert médiaszemélyiség egy videót publikált, amelyen gitározik, de a feliratban hozzáteszi, hogy nem is tud gitározni. A gitártudás hiánya pedig egy váratlan következtetésre sarkallta őt: ezentúl ezen a hangszeren kell írnia a dalait. De van logika a dologban, íme ugyanis a teljes gondolatmenet:

„úgy döntöttem, mostantól gitáron írom a dalaimat, mert nem tudok gitározni. Azt láttam az évek alatt, hogy ha valamihez nem értesz, akkor az kurvára kelendő és sikeres lesz.”

A vicces megállapítás egyben elgondolkodtató is, hiszen a nemrég ötmillió forintot nyert énekes ezzel kollektíve beszól mindenkinek, aki az utóbbi időben kelendő és sikeres zenét adott ki Magyarországon: azt mondja, nem értenek ahhoz, amit csinálnak. A fenti két mondat továbbá azt is sugallja, mintha Varga Viktor úgy érezné, az ő eddigi munkássága nem volt kelendő és sikeres.

Na de akkor hátha majd most.

(Kiemelt kép: Varga Viktor Instagramja)