Varga Viktor trágár kirohanással szólt vissza azoknak, akik kritizálták a Himnuszt

Mármint a Himnuszt az ő előadásában.

2021. október 21., 16:00

Szerző:

Varga Viktor kedden publikált egy videót, amiben a Himnuszt énekli, akkor az ide kattintva olvasható cikkünkben adtunk hírt erről a médiaeseményről.

A Totem című kalandreality győztesének klipjét két nap alatt 144 ezerszer tekintették meg a YouTube felhasználói, azonban a 34 éves zenész mostanra letiltotta a kommentelés lehetőségét. Az Instagramon publikált, trágár kifejezést is tartalmazó kirohanásából derül ki, hogy miért:

„ha értelmes és átgondolt kritikákat láttam volna, hagynám a komment lehetőségét. A vitában is hiszek, ott, ahol van kultúrája. De: Miért kéne végig hallgatnom, hogy hogyan fuldoklik néhány ember a saját hányásában, ha ki lehet kapcsolni?! Tegyenek ők is így hogyha az én munkám nem tetszik. De engem senki ne kötelezzen semmire. Értem én, hogy ez a mai frusztrált emberek sportja, de mocskolódjanak ott, ahol annak helyet adnak. Például a kurváik ágyában, de ne az én munkáim alatt!”

Lazán kapcsolódik, hogy szintén ma állt ki a kommentelőkkel szemben Nádai Anikó médiaszemélyiség is azután, hogy szerelmével, Hajmásy Péterrel együtt kiestek a Nyerő páros című, celebes reality-vetélkedőből. Ő a következőket írja a szükségtelenül durva és bántó kommentekkel kapcsolatban.

(Kiemelt kép: Varga Viktor Instagramja)