Varga Viktor saját verziót publikált a Himnuszból, videóklippel

Ez a változat az előadó szerint „hordozza a magyar Virtust, és Erőt, őrzi a hagyományainkat, és bátorrá tesz”.

2021. október 19., 11:42

Szerző:

Varga Viktor 34 éves énekes-zenész annak idején a Csillag születik című tehetségkutatóval tűnt fel, legutóbb pedig a nyáron szerepelt főműsoridőben a képernyőkön: ő lett az egyik nyertese a Totem című, ősmagyar kalandrealitynek a TV2-n. A közönséget gyakran megosztó médiaszemélyiség kedden új videót publikált a YouTube-on: a Himnuszt énekli változtatás nélkül a Biatorbágynál található Nyakas-kőn egy saját maga által készített, szándéka szerint Petőfi Sándort idéző öltözékben. A videó leírásának alábbi részletét változtatás nélkül közöljük a YouTube-ról:

„Itt volt az idő, hogy a szépséges himnuszunkból elkészüljön egy olyan verzió, ami átalakítás nélküli, de stílusában hordozza a magyar Virtust, és Erőt, őrzi a hagyományainkat, és bátorrá tesz, mint egy Huszárt a kivont kardja. 2022 nagy költőnk és forradalmárunk emlékéve, ezért elkészítettem Petőfi Sándor gúnyáját, és méltón belefoglaltam Őt, a hazánkat összetartó és időtlen műbe, hogy emlékezzünk örökre, hogy micsoda erők lakoznak szíveinkbe!”

Varga Viktor kedd reggel a Mokka című tévéműsorban is szerepelt a TV2-n a fenti videó kapcsán, íme a beszélgetés, amelyben az énekes azt mondja, rengeteg küzdelmen megy keresztül, amiről nem tud senki:

A közelmúltban egyébként Vincze Lilla publikált kísértetiesen hasonló videóklipet a Mi van velem? című dalhoz, de azzal kapcsolatban felmerült, hogy esetleg paródiának szánta. Ha még nem látta, kattintson ide korábbi cikkünkért!

(Kiemelt kép: Varga Viktor Instagramja)