Napi horoszkóp, 2022. január 25.: feszültségekkel teli, mégis izgalmas nap vár a csillagjegyekre

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre a napi horoszkóp szerint!

2022. január 25., 00:00

Szerző:

Kifejezetten feszült nap vár a csillagjegyekre, valószínűleg többeknek ez lesz a hét mélypontja. Íme a napi horoszkóp keddre.

Kos (03.21 - 04.19)

Újra át kell rágnia magát egy problémán, de már vagy századszor. Idegesíti, dühíti és persze nincs is türelme az egészhez, de tartson ki, valószínűleg most utoljára kell foglalkoznia ezzel!

Bika (04.20 - 05.20)

Hetek óta vívódik, halogat csak egy fontos döntést, mert nem tudja, pontosan mit is akar. Vagyis eddig nem tudta, mert ma végre rájön, hogy mire is van szüksége. Így már nem is tűnik majd olyan nehéznek a választás!

Ikrek (05.21 - 06.21)

A kitartás nem az erőssége, de most elhatározza, hogy nem adja fel, és valóban véghez is viszi a terveit. Nem lesz könnyű napja, de este borzasztóan elégedett lehet majd magával.

Rák (06.22 - 07.22)

Egy szörnyű hír, váratlan esemény teljsen felboríthatja a napját. De amilyen hirtelen érkezik, olyan gyorsan derül ki, hogy nincs is akkora baj, mint ahogy elsőre látszott!

Oroszlán (07.23 - 08.22)

Gondok adódhatnak a magánéletében, valószínűleg a párja és ön között alakul ki ma vita, ráadásul nem is kicsi. Azért ne temesse még a kapcsolatot, dolgoznia kell ugyan rajta, de nincs minden veszve!

Szűz (08.23 - 09.22)

Hatalmasat csalódhat ma egy olyan személyben, akiben eddig maximálisan megbízott. Óriási törésként éli meg, de ha hátrébb lép kettőt és jobban belegondol, rá fog jönni, hogy igazából számítani lehetett már erre...

Mérleg (09.23 - 10.22)

Egész nap idegeskedik, mindenen felkapja a vizet, olyan dolgokon is, amiken máskor lazán átlendülne. Kerülje ma a stresszes helyzeteket és a sok embert, mindenkinek jobb lesz így!

Skorpió (10.23 - 11.21)

Ma zseniálisan teljesít a munkahelyén, de ehhez az kell, hogy krízishelyzetbe kerüljön, szorítsák a határidők vagy a főnöke ellenőrizze épp. Teher alatt jobban teljesít most, de estére teljesen ki lesz merülve, készüljön...

Nyilas (11.22 - 12.21)

Most nyugisabb időszakban van, és bár vannak feladatai, úgy érzi, nincs lekötve maximálisan, csak lóg a levegőben. Miért nem pihen, lazít, töltődik? Később majd visszasírja ezt az időszakot...

Bak (12.22 - 01.19)

Ma kifejezetten sötéten látja a dolgokat, sokkal komorabb és negatívabb a hozzáállása mindenhez. Ez rányomja a bélyegét a munkájára és a kapcsolataira is. Nem szívesen lesznek ma a közelében, ha hagyja, hogy elhatalmasodjon önön ez az érzés.

Vízöntő (01.20 - 02.18)

Ma ismét előkerül egy régi, lezáratlan ügye a múltból, amit nem véletlenül temetett el ilyen mélyre. Semmi kedve vele foglalkozni, mégis kénytelen lesz feltépni a sebeket. Ezúttal azonban sikeresebb lesz.

Halak (02.19 - 03.20)

Nincs értelme vitába szállnia, harcolnia, mert ma csakis rosszul jöhet ki belőle. Akárhogy is provokálják, őrizze meg a nyugalmát és ne hagyja, hogy kihozzák a sodrából!

Ezekről se maradjon le!

Heti horoszkóp

3 csillagjegy, aki pénzhez jut 2022-ben

Éves horoszkóp: ez vár a csillagjegyekre 2022-ben

(Kiemelt kép: Shutterstock)

Horoszkóp