3 csillagjegy, aki pénzhez jut 2022-ben

Íme a három szerencsés csillagjegy, aki egy nagyobb összeghez jut jövőre. 

2022. január 2., 08:21

Szerző:

Nehéz éven vagyunk túl, így mindannyiunknak jól esne egy kis fellendülés, akár párkapcsolati, akár anyagi szinten. Az alábbi három csillagjegynek nagyon szerencsésen fog alakulni a jövő év, és tetemes mennyiségű pénzhez fognak hozzájutni 2022-ben.

Vízöntő

A Vízöntő jegy szülöttei az egész előző évet panaszkodás nélkül vészelték át, fogukat összeszorítva dolgozták végig az évet, hogy egyről a kettőre jussanak. Ennek most meg is lesz az eredménye, és egy bőséges bónusszal jutalmazzák meg a kitartásukat. Ezt a kis pluszt fektesse az álmaiba, mert nem csak szakmailag fejlődhet ezáltal, hanem a bejött összeg is tovább fialhat. Ne feledkezzen meg azokról sem, akiknek nem jut, és ha bőkezű lesz, azt az élet meghálálja, és a sokszorosát adja vissza.

Nyilas

Fortuna 2022-ben nagyon kegyes lesz a Nyilasokhoz, így érdemes időről-időre próbára tenni a szerencséjüket, mert egy nagyobb pénzösszeghez juthatnak. Azonban mindenképp figyeljen oda, hogy ne kockáztasson túl sokszor, mert könnyen áteshett a ló túloldalára, és többet veszíthet, mint amennyi házhoz jön. Egy közeli ismerős azonban anyagi mélypontra kerül, és segítségre szorul. Ne feledje, hogy az emberi kapcsolatok sokkal fontosabbak az anyagiaknál.

Halak

Túlad valamin, ami nagyon nagy értéket képvisel és nem csak az anyagiak terén, hanem érzelmi kötődés is fűzi hozzá. Ha ezt képes elengedni, meglesz a tőkéje ahhoz, hogy megvalósítsa az álmait. Próbálja leküzdeni a kétségeit, és a szorongását, és csak a célra koncentráljon, mert 2022-ben megalapozhatja a jövőjét, és az anyagi biztonságát. Bár a munkája nagyon fontos számára, figyeljen, hogy a karrierje ne menjen a kapcsolatai rovására, töltsön elég időt a szeretteivel is. 

(Kiemelt kép: Shutterstock)