Heti horoszkóp, 2022. január 24-30.: az Oroszlán szárnyalni fog, a Skorpió sikert sikerre halmoz

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre a heti horoszkóp szerint.

2022. január 24., 00:00

Szerző:

Izgalmas, mozgalmas és sikerekkel teli napok várnak a csillagjegyekre. Íme a heti horoszkóp.

Kos (03.21 - 04.19)

Kifejezetten jó időszak ez arra, hogy a karrierjére koncentráljon, rákapcsoljon a céljai elérésére. Főleg igaz ez, ha valami újba szeretne vágni, esetleg saját vállalkozást indítana.

Bika (04.20 - 05.20)

Január utolsó hete tartogat nehézségeket a Bika számára, több problémával és konfliktussal is meg kell küzdenie, azonban sok szempontból szerencsésen alakulnak a dolgai. Rájöhet olyan összefüggésekre, amelyek nagyban megkönnyíthetik a helyzetét a közeljövőben. 

Ikrek (05.21 - 06.21)

Végre megbékél egy olyan helyzettel, ami eddig bosszantotta, de változtatni nem volt lehetősége rajta. Ez óriási megkönnyebbülést hoz, aminek következtében végre tud sokkal fontosabb feladatokra koncentrálni.

Rák (06.22 - 07.22)

A bolygóállás új kapcsolatot jelez, azonban nem lesz zökkenőmentes az indulás. Tegye félre a bizalmatlanságot, a sok kételyt és próbálja meg élvezni a kezdeti izgalmakat, a sok romantikus percet.

Oroszlán (07.23 - 08.22)

A héten fantasztikusan alakulnak a dolgai a munkahelyén, végre jó híreket kap, még sokkal jobbakat, mint amibe reménykedett. Az elmúlt hetek aggályai, a sok idegeskedés egyik pillanatról a másikra múlik el!

Szűz (08.23 - 09.22)

Érzelmileg megterhelő lesz a következő néhány nap a Szűz számára. Lesz lelkileg nagyon mélyen, de mindent elsöprő örömöt is érez majd. Egy váratlan találkozás erre még rátesz egy lapáttal, valószínűleg teljesen felkavarja, és jó időre összezavarja majd.

Mérleg (09.23 - 10.22)

Végre sikerül tisztáznia néhány olyan konfliktust az életében, ami már nagyon feszítette belülről és rányomta a bélyegét a mindennapjaira. A folyamat nem lesz fájdalommentes, de utána lelkileg, de még fizikailag is jobban érzi majd magát.

Skorpió (10.23 - 11.21)

Apró sikerek jellemzik majd a hetét. Nem ér el nagy áttörést semmiben, de magabiztosan megy előre lépésről lépésre. Értékelje ezt is, mert nyerő szériában van, jó úton halad, és most tényleg minden rendben van az életében!

Nyilas (11.22 - 12.21)

Több anyagi természetű problémája adódhat a héten, amikre mindenképp megoldást kell találnia. Kutasson új lehetőségek után, gondolkozzon kreatívan, mert egy áthidaló ötletből, egy alkalmi munkából most akár hosszútávon is profitálhat.

Bak (12.22 - 01.19)

Mesébe illő romantikus napok várnak a Bikára! Ha épp szingli, új párra is találhat, akár már hét elején. Előfordulhat, hogy egy régi ismeretségből, kollegiális viszonyból alakul hat ki mindent elsöprő szerelem.

Vízöntő (01.20 - 02.18)

Kezdetét vette a Vízöntő hava, ez az ön időszaka! Bár általában azt csinálja, amihez kedve van, most tényleg koncentárljon csakis magára, a saját igényeire, vágyaira, szükségleteire! Itt a lehetőség, hogy feltöltődjön lelkileg és fizikailag is.

Halak (02.19 - 03.20)

Figyeljen, füleljen, éljen társasági életet! Olyan fontos információkat gyűjthet be, ráadásul a legváratlanabb személyektől a legváratlanabb helyzetekben, amik kulcsfontosságúak lesznek a jövőjét illetően.

Még több horoszkóp:

3 csillagjegy, aki pénzhez jut 2022-ben

Éves horoszkóp: ez vár a csillagjegyekre 2022-ben

3 csillagjegy, akinek megváltozik az élete 2022-ben

(Kiemelt kép: Shutterstock)