Éves horoszkóp: ez vár a csillagjegyekre 2022-ben

Éves nagy horoszkópunkból kiderül, mit tartogat a csillagjegyekre a 2022-es év.

2022. január 1., 10:42

Szerző:

Minden szilveszterkor azt kívánjuk, hogy a következő év legyen sikeresebb, boldogabb és jobb, mint az előző. Nincs ez másként most sem, és valljuk be, két ilyen nehéz év után mindannyiunkra ráférne egy kis felüdülés. Az éves horoszkópból megtudhatja, mit ígérnek a csillagok 2022-re. 

Kos (03.21 - 04.19)

A hétköznapok rutinjában könnyen unalmassá válik a legerősebb kapcsolat is, ezért idén tegyen meg mindent, hogy ne laposodjon el a szerelmük. Legyen figyelmes a partnerével, és lepje meg néha egy-egy aprósággal, meglátja, csodát tesz ezzel. A karrierjében nehezen indul az év, nagy erőfeszítésekbe telik majd az egészen kis sikerek elérése is. De ne aggódjon, ez egy kis szorgalommal és proaktivitással az év végére változni fog, de az igazi nagy áttörésre még várnia kell egy kicsit. 2022-ben figyeljen jobban az egészségére és sportoljon többet, mert ezzel megelőzheti a nem kívánt megbetegedéseket. 

Bika (04.20 - 05.20)

Idén beleesik egy se veled, se nélküled kapcsolatba, amely minden idejét és energiáját felemésztheti. Ha érzi, hogy ennek a kapcsolatnak nincs jövője, érdemes minél előbb kiszállni belőle, mielőtt tetemes időt szánna a dologra. 
A munkájában rengeteg friss ötletet és újítást várnak Öntől, amely nagy nyomást jelenthet számára, de ne hagyja hogy a felelősség megtörje, nőjön fel a feladathoz, és mutassa meg főnökének, hogy képes arra, amit elvárnak magától, és az erőfeszítéseiért nem marad el a jutalom sem.

Ikrek (05.21 - 06.21)

Idén végre megtalálja az álom munkahelyét, amire mindig is vágyott. Ahol egy megértő főnök alatt, kedves és segítőkész kollégák között, egy inspiráló helyen, motiváló fizetésért dolgozhat hosszútávon. Az új kedvező helyzettől megjön az önbizalma és ismét egy kicsit nyugodtabb lehet. Ez az év nem csak az anyagi fejlődésé, hanem a párkapcsolati előrelépésé is. Egy kisebb kapcsolati válság, hullámvölgy után, amelynek kialakulásában a munkahelyváltás miatti új helyzet és a stressz is szerepet játszik, az év második felétől a szerelmi életét is a kiegyensúlyozottság jellemzi majd. 

Rák (06.22 - 07.22)

Az év elején kétségei támadnak majd azzal kapcsolatban, hogy ez a munkahely valóban megfelelő-e Önnek, de idővel kitisztul a kép és rájön, számos előnye van a munkájának és a pozíciójának, és elkezdi élvezni, amit csinál.
A párkapcsolatában ez az év lesz a vízválasztó, így érdemes odafigyelni a jelekre, és jól átgondolnia, mit is szeretne a párjától. Az sem árt, ha közösen átbeszélik a jövőbeni terveiket, mert ha ezek nem passzolnak, inkább érdemes békében búcsút inteni egymásnak, mint belevágni a közös életbe úgy, hogy nem azonosak a céljaik. 

Oroszlán (07.23 - 08.22)

Idén érdemes nagyon odafigyelnie arra, mit és kinek mond. Inkább kétszer fontolja meg, mielőtt kinyitja a száját, mert kritikái, és velős véleménye nem segíti hozzá előrelépéshez se a hivatása, se a magánélete terén. Legyen egy kicsit diplomatikusabb, azzal megkönnyítheti az életét. Idén a gyermekei minden eddiginél jobban az élete középpontjába kerülhetnek, ami nem feltétlenül tesz jót a párkapcsolatának. Érdemes egy kicsit több időt szánni egymásra, és több közös programot szervezni a szerelmével, mert ha elhanyagolják egymást, könnyen a szakítás szélére sodródhatnak.

Szűz (08.23 - 09.22)

Idén Ön lesz a párkapcsolata stabilabb pillére, ezért készüljön fel lelkileg és próbáljon meg fokozott türelemmel lenni a párja felé. A jó kapcsolat alapja a megértés, és hogy meghallgassuk a másikat, amiben jól jeleskedik, tegye hát ezt a társával is, és legyen figyelmes hallgatósága. Ki tudja, lehet, hogy jövőre fordul a kocka, és Ön szorul majd inkább több törődésre. Azonban vigyázzon, mert ha nem szán elég időt magára, és tovább halogatja az évek óta elmulasztott szűrővizsgálatok, megromolhat az egészsége. 

Mérleg (09.23 - 10.22)

A munkahelyi feladatok annyira a fejére nőhetnek 2022-ben, hogy egyre inkább azt érzi, nem bírja tovább a nyomást, és könnyen magába fordulhat. Semmi gond nincs azzal, ha már az év első felében fáradtnak érzi magát, ideje kicsit pihenni! Ha teheti vonuljon el a természetbe, kiránduljon, vagy tervezzen be egy gyors kiruccanást külföldre, ezzel is feltöltheti magát az év második felére. Ha nincs erre lehetősége, figyeljen jobban önmagára és a teste jelzéseire, és amikor úgy érzi, hogy túlhajtotta magát, vonuljon félre, teremtsen jó hangulatot otthonában, igyon egy nyugtató teát, és olvasson egy könyvet, a lényeg, hogy kitisztítsa az elméjét.

Skorpió (10.23 - 11.21)

Kemény év lesz az idei a kapcsolatai és a munka terén egyaránt. Több olyan ember is lesz a baráti körében, akikkel igencsak eltávolodnak egymástól, mert teljesen ellentétesen kezdenek vélekedni a világ dolgairól, amely visszafordíthatatlanul megrontja a kapcsolatukat. Ezt nehéz lesz elfogadni, de muszáj elengednie őket. Cserébe egy váratlan szituációban ősszel megismerkedhet a lelkitársával, aki egy életen át elkíséri majd. A munkahelyén nem lesz minden konfliktusoktól mentes, de ne hagyja, hogy a kollégái rosszindulatú megjegyzései megmérgezzék a munkában töltött idejét. 

Nyilas (11.22 - 12.21)

Igazán szerencsés, ugyanis az előző év sikerei idén tovább folytatódnak. Remek alkalom nyílik arra, hogy szorosabb kapcsolat alakítson ki párjával. Ideje új szintre lépni és összebútorozni, ami bár elsőre ijesztőnek tűnhet, de ez csak tovább mélyítheti a kapcsolatukat. A szingli Nyilasok most egy régi barát személyében találhatnak szerelemre, ami elsőre nagyon furcsa helyzetekhez vezethet, de ha mindketten komolyan gondolják, valami egészen új, és jó dolog sülhet ki belőle. 2021 egy sportos év lehet a Nyilasok számára, kedvet kapnak egy új edzésforma kipróbálásához, amibe egyből beleszeretnek.

Bak (12.22 - 01.19)

A szingli Bakok a saját maguk által emelt gátakba botlanak 2022-ben is. Inkább csak álmodoznak, vágyakoznak egy komoly kapcsolatra, de a gátlásaik folyton megakadályozzák őket abban, hogy tegyenek is érte. Érdemes megpróbálni legyőzni ezeket a gátakat, és tenni ellenük, mert idén találkozhatnak az igazival, akit könnyen elszalaszthatnak, ha nem veszik rá magukat a változásra. Az év első felében nem sok jóra számíthatnak munkatársaiktól, ezért jobb ha figyelnek a hátuk mögé is és elővigyázatosak maradnak, nehogy olyan helyzetben találják magukat, ami hátrányosan érintheti őket főnökük előtt. 

Vízöntő (01.20 - 02.18)

Fordulatokkal teli év lesz az idei a karrierje terén. Adódik egy új munkalehetőség is, de az Ön döntése, hogy vált-e vagy sem. Az új év új reményekkel kecsegtet, ideje lenne elvarrnia a szálakat azokkal, akik csak megmérgezik az életét. Ezután talán több bizalommal, és kevesebb elvárással tudna a párjához viszonyulni. Ez egy szükséges lépés, ha valóban szeretné elmélyíteni kapcsolatát. Ha még nem találta meg az igazit, hallgasson a megérzéseire, mert az esetek nagy részében amit először érez, az be is szokott válni. Így lesz ez azzal is, akivel idén ismerkedik meg. 

Halak (02.19 - 03.20)

Az év elején szúrni fogja a munkatársai szemét, hogy tavaly milyen szoros munkatársi viszonyt alakított ki a főnökével, emiatt pletykák tárgyává válhat. Egy új kolléga érkezése azonban feldobja a hangulatát, és neki köszönhetően sokkal szívesebb jár majd be a munkahelyére. A párkapcsolatában egyre inkább alárendeli magát a szerelme akaratának, ami addig nem okoz problémát, amíg nem érzi ezt tehernek. Határozottsága és akaratossága sok vita beindítója lehet, érdemes ezért egy kicsit visszavenni, és megpróbálni kellő odafigyeléssel kommunikálni a párjával, hogy elkerülje a veszekedést.

(Kiemelt kép: Shutterstock)