Botrányok: ez volt Magyarország 5 legmegdöbbentőbb celebsztorija 2021-ben

Az idei év sem telhetett el izgalmas sztárbotrányok nélkül.

2021. december 27., 13:08

Szerző:

Összegyűjtöttük azt az 5 botrányt, sztorit, illetve témát, amiről 2021-ben a legtöbbet írtak a lapok, és amiről a legtöbbet olvastak azok, akik figyelemmel kísérik a hazai médiaszemélyiségek életét és karrierjét.

Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc esküvője

Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc tavasszal erősítették meg a hírt, hogy egy párt alkotnak, ekkora már a műsorvezető ujján díszelgett a leggazdagabb hazai üzletembertől kapott jegygyűrűje. A pár hamar egybe is kelt, szeptember 24-én egy hatalmas lakodalmat tartottak, az alcsútdobozi arborétumban mondták ki a boldogító igent. A fényűző menyegzőről túl sok mindent nem lehet tudni, de ami kiderült, például a menü és a sztárfellépő, az elképesztő luxusról árulkodik.  

(Kép: Várkonyi Andrea Instagram-oldala, MTI/Máthé Zoltán)
 

Fekete Dávid börtönbe kerülése

Fekete Dávidot üzletszerűen elkövetett sikkasztás miatt tartóztatták le még májusban, mint kiderült, a Megasztár negyedik szériájában feltűnt énekest több, mint 100 millió forint elsikkasztásával gyanúsítják, ezért már hónapok óta letartóztatásban van. Ráadásul csalási ügye mellett válóperes tárgyalása is elkezdődött ősszel, amin jó eséllyel az anyának ítélik a pár ikergyerekeinek felügyeletét, főleg annak tekintetében, hogy a bíróság meghosszabbította az énekes letartóztatását. 

 (Kép: Fekete Dávid Hivatalos Facebook-oldala)

Berki Krisztián pénzért élőben közvetítette a gyereke születését

Berki Krisztián októberben jelentette be, hogy második kislánya születését élőben fogja közvetíteni, ezzel is reklámozva egy streamingszolgáltatót. Várandós feleségénél, Berki Renáta Mazsinál november negyedikén este meg is indult a szülés, amit 1490 Ft-ért tudtak élőben követni az előfizetők. A szülés nem volt komplikációktól mentes, így végül császármetszéssel jött világra Berki Emma Katerina. Aztán hogy az az élő közvetítés valóban élő volt-e, az szintén elgondolkodtatott néhány kommentelőt.

Gáspár Laci és a zöldhajú lány

Egészen friss eset, hogy az X-faktor idei, 10. jubileumi évadának utolsó előtti adásában emlékeztek meg a mentorok a néhány nappal korábban elhunyt Kóbor Jánosról. Gáspár Laci az ő tiszteletére énekelte el az Omega legendás, Gyöngyhajú lány című slágerét. Az énekes azonban zavarában elrontotta a népszerű dal egyik refrénjét, és gyöngyhajú lány helyett zöldhajú lányt énekelt, ez a hiba pedig nagyon felháborította a kommentelőket és a tévénézőket, akik szabályosan szétszedték Gáspár Lacit.

Baukó Éva elárulta, ki nyeri az RTL műsorait

A Való Világ 4. szériájának törtetőjeként vált ismertté Baukó Éva, akinek a neve azóta a sorozatos botrányai miatt merül fel a médiában. Ezúttal azzal váltotta ki a népharagot, hogy vélhetően bosszúból sorra elárulta az egykori kenyéradó csatornája, az RTL Klub előre felvett vetélkedőműsorainak győzteseit. Így a nézők előbb értesülhettek a Survivor, a Nyerő páros, illetve a Konyhafőnök VIP végeredményéről, mint azt szerették volna. Hogy miért haragszik Baukó Éva ennyire a csatornára, az azóta sem derült ki.

(Kiemelt kép: Várkonyi Andrea Instagram-oldala, MTI/Máthé Zoltán)