Baukó Éva nyíltan üzent az RTL Klubnak

Tovább folytatódik Baukó Éva hadjárata az RTL Klub ellen.

2021. december 1., 09:31

Szerző:

Baukó Éva eddigi talán legnagyobb botránya, hogy az elmúlt hónapokban elkezdte kiírni Facebook-oldalára, hogy az RTL Klub húzóműsorainak kiesési sorrendjét. Kezdte a Survivorrel, majd a Nyerő Páros következett, végül a Konyhafőnök VIP nyertesét is elárulta. Míg a Survivor esetében arra hivatkozott, hogy biztos forrásból tudja ezeket az információkat, később már óvatos volt, és úgy fogalmazott, ezek puszta megérzések a részéről.

A nézők jelentős része felháborodott, mivel úgy érezték, Baukó ezzel őket, nem a csatornát büntette meg. Egyesek még fenyegető üzeneteket is küldtek az egykori ValóVilág játékosnak. Az RTL Klub azonban sokáig egyáltalán nem foglalkozott a szivárogtatási-üggyel, ám a napokban végre reagáltak, méghozzá a Konyhafőnök VIP Facebook-oldalán.

Nem is kellett sok időnek eltelnie, Baukó Éva már reagált is a csatorna közleményére. Bejegyzésében hangsúlyozza, ő csak egy átlagos tévé néző, akinek jogában áll kiírni a véleményét saját közösségi oldalára. Majd arra is felhívja a figyelmet, a média tehet arról, hogy ezen kijelentései sok emberhez eljutnak, utóiratban pedig kiemeli, hogy Sebestyén Balázs rádióműsorában egy egész blokkot szánt neki, ami a legdurvább spoilerezéssel is felér.

„Évek óta mondom, hogy nem szeretnék szerepelni tv műsorokban, újságcikkekben. Ti ÚJSÁGÍRÓK tehettek arról, hogy az én oldalamra leírt jóslatokat még reklámozzátok is nagy nyilvánosság előtt. Általatok jönnek az oldalamra az emberek, akik kíváncsiak arra, hogy mit álmodtam meg. Én egy tv néző vagyok immàr, hagyjatok békén a fotelemben , hogy nyugodtan tudjak kapcsolgatni a silányabbnál silányabb tv-műsorok között, és a saját oldalamon hadd fogalmazzak meg már olyan véleményeket, amilyeneket szeretnék, vagy amilyeneket Marika néni a szomszédból papírra vet a saját közösségi oldalán. Ui: Sebestyén Balázs Hivatalos oldala egy 15 percen keresztül beszélt másfél millió ember előtt a “spoilerezésről”... Mi ez ha nem amatőrség? A saját csatornája ellen...."

(Kiemelt kép: dfp.hu)