Az RTL Klub végre reagált Baukó Éva szivárogtatásaira

Az RTL Klub bekeményített, Baukó Éva bajban van.

2021. november 30., 10:39

Szerző:

Baukó Éva szeret beleállni más celebekbe, lényegében sportot űz abból, hogy közösségi oldalain beszólogat másoknak. Az utóbb időben viszont valószínűleg túl messzire ment, mert egy egész csatornának üzent hadat.

A Való Világ egykori szereplője mostanában azzal került a figyelem középpontjába, hogy kiszivárogtatta az RTL Klub húzóműsorainak nyerteseit. A sort Survivorrel kezdte, Facebook-oldalára írta ki a túlélőshow kiesési sorrendjét, illetve a szerkesztőket is megvádolta azzal, hogy saját érdekeik szerint manipulálják a műsort. Ezt a posztot gyorsan törölte, de az internet nem felejt, és futótűzként terjedt az információ. A sikeren felbuzdulva Baukó Éva később a Nyerő Páros és a Konyhafőnök VIP nyerteseit is elárulta egy-egy hozzászólásban.

A kommentelők nagy része azonban nem szórakozott olyan jól a történteken, sokak szerint nem az RTL Klubbal, sokkal inkább a nézőkkel szúr ki. Többen pedig azzal támadták Baukó Évát, hogy biztosan a konkurens csatorna beépített embere. Erre a celeb gyorsan a TV2-es Farm VIP-be is beleállt, ennek azonbann nem volt akkora visszhangja.

Az RTL Klub hónapokig látszólag nem tett semmit, még csak nem is reagáltak a történtekre. Most azonban a Konyhafőnök VIP Facebook-oldalán egy kommentben árulták el, hogy milyen lépéseket tesznek annak érdekében, hogy ilyen a jövőben ne fordulhasson elő többször. 

„Sajnálattal tapasztaltuk, hogy az utóbbi hetekben több műsorunk végkimenetelét, a kiesők, vagy éppen a győztesek nevét megpróbálják egyesek nyilvánosságra hozni a közösségi médiában, így a műsorok hivatalos Facebook-oldalain is. Habár meggyőződésünk, hogy műsorainkat nem csak a végkifejletért érdemes nézni, mégis sokaknak okozhat bosszúságot, hogy vannak, akik rosszindulattól vezérelve, vagy éppen népszerűségre törve terjesztik ezeket az információkat. Biztosíthatunk titeket, hogy mindent megteszünk annak érdekében, hogy műsorainkat továbbra is maximálisan élvezhessétek. Annak érdekében, hogy ne vesszen el a szurkolás izgalma és a meglepetés öröme sem, akár a szükséges jogi lépéseket is megtesszük a szivárogtatók ellen. Ugyanakkor arra kérünk titeket is, hogy óvjátok meg sok százezer néző szórakozását azzal, hogy ti nem spoilereztek, nem terjesztitek ezeket az információkat. Köszönjük!”

– írta a csatorna, akik közleményükben elegánsan még csak meg sem említik Baukó Éva nevét.

(Kiemelt kép: dfp.hu)