Baukó Éva durván beszólt Kulcsár Edina férjének

Egy vérszívóhoz hasonlította Szabó András Csutit Baukó Éva.

2021. november 15., 12:28

Szerző:

Baukó Évát a Való Világ 4. szériájának nagyszájú törtetőjeként ismerhettük meg, aki már a luxusbörtönben is szabadszájúsága, valamint balhéi miatt vált emlékezetes karakterré, ezt pedig azóta sem sikerült levetkőznie. Újabban azzal tűnik fel a médiában, hogy bosszúhadjáratot folytatva egykori munkaadó csatornája, az RTL Klub ellen, sorra hozza nyilvánosságra az éppen aktuálisan induló vetélkedőműsorok végeredményeit. Most Kulcsár Edina férjébe, Szabó András Csutiba szállt bele páros lábbal, egy rajongói kérdésre adott válasza miatt.

Kulcsár Edina és férje ugyanis szereplői voltak a múlt héten véget ért RTL Klubon futó Nyerő Páros című műsornak, amelynek Baukó Éva a Survivor után szintén elárulta a végeredményét, miszerint Kamarás Norbi és Kármán Odett nyerik majd az egy hónapon át tartó vetélkedőt, ami így is történt. Ennek kapcsán kérdezte Szabó András Csutit az Instagram-oldalán tartott kérdez-felelek során egy követője, hogy mit szól ahhoz, hogy Baukó Éva már a műsor indulását követően leleplezte a nyertes pár kilétét. Az influenszer erre csak annyit válaszolt:

„Ki az a Baukó Éva?”

Ez az Insta-sztori eljutott a botrányhősnőhöz is, aki nem hagyhatta szó nélkül a dolgot, és gyorsan bele is mart Kulcsár Edina férjébe.

„“Kedves” Csuuuti – aki ugye nem közszereplő – te csak a feleséged hátán felkapaszkodott celebkullancs, egy celebparazita vagy. Ellentétben veled, én legalább saját jogon lettem ismert. A szomszédunknak volt egy kutyája, azt hívták Csutinak”

– érkezett a gyors reakció Baukó Évától, aki azóta egyébként már a héten induló Konyhafőnök VIP nyertesét is leleplezte.

A rajongók véleménye nagyon megoszlik Baukó Éva ámokfutásával kapcsolatban, míg egy részük élvezi, hogy a celeb keresztbe tesz a kereskedelmi csatornáknak, és már várja, mi lesz a következő műsor, amit az erre legújabban kitalált és használt fogalom szerint „megbaukóz”, addig a másik nagy tábor azt várja, hogy a csatornák tegyenek valamit, hogy megállítsák Évát, mert elrontja a műsorok élvezeti értékét, hogy már az indulás előtt megtudják, ki lesz a nyertes. Szabó András Csuti egyelőre nem reagált Baukó Éva támadására. 

(Kiemelt kép: dfp.hu)