Megtörte a rendőrségi fogda Fekete Dávidot

Egyetlen éjszaka elég volt az exmegasztárosnak a fogdán a teljes összeomláshoz, aki ennek ellenére mindent tagad.

2021. május 6., 12:04

Szerző:

Hétfő reggel házkutatást tartottak Fekete Dávidnál, majd bilincsben vitték el a győri otthonából az énekest, akit több mint 100 millió forintos csalás miatt jelentettek fel pórul járt autótulajdonosok.

Üzletszerűen elkövetett sikkasztással gyanúsítják Fekete Dávidot, aki mindent tagad. Fekete Dávid maga vallotta be március elején, hogy százmilliókkal tartozik számos autótulajdonosnak. A volt megasztáros énekes azzal magyarázta a helyzetet, hogy rossz üzleti döntéseket hozott, amiket persze megbánt. A nyilatkozatot követően több tucat olyan személy jelentkezett, akik az egykori énekestől vásároltak gépjárműveket, vagy neki adták el a sajátjukat. A károsultak rendőrségi feljelentést tettek, majd a hazai sajtót is körbejárták interjúkat adva, csak hogy felhívják a közvélemény figyelmét a bűncselekmény-sorozatra.

Az egykori megasztáros felesége, Regina azonnal benyújtotta a válókeresetet, és felkészült arra, hogy egyedül neveli fel három gyermeküket.

(Kiemelt kép: Fekete Dávid hivatalos Facebook-oldala)

14:36

A diéta egyik legnehezebb pontja, amikor a fogyni vágyó az édesség után sóvárog. Sokakban olyan erős a vágy, hogy „bűnöznek”, habzsolnak valami finomságot, majd kompenzálásként koplalnak. Azon túl, hogy ez a műkődés nem egészséges és rendkívüli módon megterheli az emésztőrendszert, még bűntudatot is kelt, ami miatt a legtöbben feladják a diétát. Vannak azonban olyan édességek, amelyek beilleszthetők a diétába. Mutatjuk!

 

13:18

Erős vérzés a menstruáció alatt? Köztes vérzés?? Ezekről elsőre azt gondolhatnád, hogy csak apróságok, amik a legtöbb nővel előfordulnak, azonban akár a méhnyakrák tünetei is lehetnek.