Rod Stewart még Budapesten van, íme mit posztolt Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc esküvője után

Felesége, Penny Lancaster is bejelentkezett a hétvégére összeállt zenekarral.

2021. szeptember 27., 10:00

Szerző:

Pénteken volt Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc esküvője, amit az egész ország nagy figyelemmel kísért. Bár a nyáron a műsorvezetőnő egy Instagram-posztban teljesen abszurd pletykának minősítette, hogy Jennifer Lopez énekelne a lakodalmán, azért a kiszivárgott, de meg nem erősített információk szerint mégiscsak volt egy nemzetközi világsztár a lagzi fellépői között: Rod Stewart.

Annyi bizonyos, hogy a 76 éves, brit énekes és felesége Budapesten vannak néhány napja egy fellépés kedvéért. Rod Stewart felesége, Penny Lancaster fotót is posztolt az Instagramra a férjével zenélő együttesről, akikről azt írja, hogy most álltak újra össze a magyarországi buli kedvéért, hogy ezután Las Vegasban folytassák a fellépések sorozatát.

Hétfő reggel pedig maga Rod Stewart is posztolt Budapestről. Az alábbi videóhoz azt fűzte hozzá, hogy új albuma megjelenését a Dunacorso étteremben ünnepelte. A vendéglő dolgozóira mutatva azt mondja, hogy „ők a barátaim!” A videó zenéje Rod Stewarttól a „Da Ya Think I'm Sexy”, ami az énekes egyik leghíresebb dala, így könnyen lehet, hogy a lagziban is elhangzott, ha a világsztár valóban műsort adott Várkonyiéknak.

(Kiemelt kép: Sir Rod Stewart Instagramja)