Megvan, hogy Várkonyi Andreáék lagzijában kik a potenciális sztárfellépők, lehet, hogy külföldi is lesz

Jennifer Lopez helyett ugyebár.

2021. szeptember 24., 15:13

Szerző:

A jelen cikk megjelenésével nagyjából egyidőben kezdődik Alcsúton az arborétumban Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea lagzija. Az esküvőt nagy titoktartás övezi, kattintson ide a cikkünkért, amelyben arról írunk, hogyan rejtegetik a lakodalomba érkező násznépet a bejutáskor!

Nagy találgatás előzte meg a mai eseményt abban a tekintetben, hogy ki lesz az igen kimondását követő buliban a sztárfellépő. Emlékezetes, hogy az egyik lap a nyáron Jennifer Lopezre tippelt, ami értesülést a menyasszony külön posztban cáfolt az Instagramon még júliusban.

Nos, a Nyugatifeny.hu című lap most azt írja korábbi információkra hivatkozva, hogy a valószínűleg 120 vendéget fogadó lakodalomban bizonyos értesülések szerint Radics Gigi, valamint Gönczi Gábor és együttese, a Smile fogja szolgáltatni a zenét ma éjszaka. Radics Gigi Várkonyi Andrea egy jó barátnőjének a lánya, az ő legfrissebb videóklipje az alábbi.

Gönczi Gábor a TV2-nél a Tényeket vezeti (ugyanezt a műsort vezette korábban Várkonyi Andrea is), de emellett már harminc éve zenél Smile nevű együttesével. Erről az alábbi videóban beszél egy kicsit bővebben.

A fentiek egyelőre nem tekinthetőek 100%-ig megbízható információnak, az Index hozzáteszi, hogy olyan pletyka is kering, ami szerint mégiscsak lesz külföldi fellépő, ha nem is Jennifer Lopez. Mindenesetre amit az esküvőről biztosan lehet tudni, azt külön összeállításban foglaltuk össze – kattintson érte ide!

(Kiemelt kép: Várkonyi Andrea Instagramja)