Nem hiszi el, hogyan bújtatják a vendégeket Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea esküvőjén

Döbbenetes.

2021. szeptember 24., 14:45

Szerző:

Ahogyan azt korábban megírtuk, eljött végre a várva várt nap: egybekel Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea. A 168.hu már szerdán leleplezte, hogy a valódi helyszín az Alcsúti Arborétum, ahonnan már érkeztek is friss fotók. 

A ma készült képeken azonban csak annyit látni, hogy az arborétum területére lesötétített ablakú, egyforma Mercedes kisbuszok érkeznek. Mostanra az is kiderült, ez nem véletlen! A helyszínen lévő fotósok és újságírók között elterjedt a hír, miszerint a vendégek a felcsúti Pancho Aréna belsejében várakoznak, onnan viszik át őket az esküvő helyszínére ezekkel a járművekkel a legnagyobb titokban, hogy még véletlenül se készülhessen róluk egy fotó sem.

A 444 továbbá úgy tudja, hogy a lakodalomra belépni jogosultak karszalagot kapnak, amit külön az eseményre tervezett L&A logó díszít.

A profi forgatókönyv persze nem meglepő, hiszen a lagzit az a bizonyos Eurovéd Security biztosítja, amely közel áll Mészáros Lőrinc érdekeltségeihez, magukat pedig profi, magasan képzett, megbízható és diszkrét cégnek jellemzik.

(Kiemelt kép: 168.hu)