Várkonyi Andrea először vallott kapcsolatáról Mészáros Lőrinccel

Érzelmeiről is beszélt egy friss interjúban.

2021. november 4., 08:26

Szerző:

Várkonyi Andrea szerepel a friss Hot! magazin címoldalán, és a lap egy interjút tartalmaz a műsorvezetőnővel, aki idén szeptemberben ment feleségül Magyarország leggazdagabb emberéhez, Mészáros Lőrinchez.

Az interjú apropója Várkonyi Andrea új könyve, amit még egyedülálló nőként kezdett el írni, de menyasszonyként fejezett be. Az orvos-pszichológus végzettségű médiaszemélyiség azt mondja, saját életéből vett tapasztalatait is próbálta beleépíteni a művébe. Mészáros Lőrinccel való kapcsolatáról az interjúban így beszél:

„nagyon jó érzés, hogy egymásra találtunk Lőrinccel. Így, pár héttel az esküvő után olyan jó kimondani, hogy a férjem! És legalább ennyire jó azt hallani, amikor rólam mesél, amikor azt mondja: a feleségem. Rengeteg kifejezés létezik két ember kapcsolatára, lehet pár, élettárs, férj és feleség... Mi abszolút társként tekintünk egymásra, nincs olyan téma, amit kerülni kellene, vagy amit ne egymással beszélnénk meg először. Kifejezetten mély a kapcsolatunk, odafigyelünk egymásra.”

Várkonyi Andrea idei esküvője azért is volt meglepetés, mert a műsorvezetőnő korábban évekig élt kapcsolatban Bochkor Gáborral anélkül, hogy összeházasodtak volna, és nyilatkoztak is erről, hogy nem szeretnének lagzit. Várkonyi erre a kérdésre is kitér az interjúban a következőkkel:

„amikor megismertem Lőrincet, minden olyan magától értetődővé vált, rövid idő elteltével megkérte a kezem, és én igent mondtam, mert a világ legtermészetesebb dolgának tartottam, hogy összekötjük az életünket. Sőt, abban is biztosak voltunk az első pillanattól, hogy nemcsak polgári, hanem egyházi szertartást is szeretnénk. Ez a férjemnek és nekem is fontos volt. Édesapám vezetett az oltárhoz, és bevallom, onnantól kezdve, hogy megláttam aput, szinte végig a könnyeimmel küzdöttem, olyan boldog voltam. Az esküvő vidám hangulatban telt, azt hiszem, sikerült meghitt hangulatot teremteni, ami a célunk volt.”

Amint arról rengeteg cikk született, idő közben Mészáros Lőrinc előző felesége is új kapcsolatot kezdett: Kelemen Beatrix most Joshi Bharattal él együtt.

(Kiemelt kép: Várkonyi Andrea Instagramja)