Várkonyi Andrea megírta élete első könyvét sokat sejtető címmel

Hamarosan megjelenik!

2021. október 13., 21:02

Szerző:

Várkonyi Andrea nagy bejelentést tett szerda este a közösségi médiában: megírta élete első könyvét, ami hamarosan kapható lesz a boltokban. A kötet címe:

„És ezt lehet?”

A sokat sejtető cím pszichológiai témára utal, a tévés műsorvezetőként ismert médiaszemélyiség ugyanis az orvosi egyetem mellett a pszichológiát is elvégezte. A friss házas Várkonyi Andrea a következőképpen írja le az egyelőre még csak előrendelhető könyv tartalmát a posztban:

„„És ezt lehet?” Olyan sokszor hallom ezt a pszichológiai rendeléseimen, hogy szeretnélek titeket és minden nőt meggyőzni arról: igen, lehet magad jól érezni, szabad magad előre sorolni, lehet változtatni.”

Jóval bőbeszédűbb a Bookline.hu leírása a könyvről.

„Nőként ki mered-e mondani: jogom van jól érezni magam? Elég bátor vagy-e megismerni önmagadat? Észreveszed-e, ha egy helyzet nem visz előre téged, és tudsz-e új utat választani? Képes vagy-e kilépni mérgező kapcsolatokból, legyen szó bár családról, házasságról, munkahelyről, el tudod-e engedni a fájdalmas emlékeket az örömteli holnap kedvéért? Mered-e vállalni a döntés felelősségét, ha az életedről, a jövődről, a boldogságodról van szó? Igen, képes vagy rá. Te is élhetsz szabadon, a saját értékeid szerint, egyenrangúként, olyan emberek között, akik építenek és támogatnak téged.
„A nők nehezebben értik meg, hogy joguk van előre sorolni saját magukat. Én határozottan képviselem szakmailag is, magánemberként is azt, hogy a saját jóllétemnek muszáj borzasztóan fontosnak lennie. Már csak azért is, mert ha én jól vagyok, akkor körülöttem mindenki más is jól lesz” - írja Várkonyi Andrea, és erre biztat téged is. Megosztja veled magánemberként és pszichológusként szerzett saját tapasztalatait, hogy te is igennel válaszolhass a kérdésre: És ezt lehet? Igen, lehet!”

Dr. Várkonyi Andrea könyve a Jaffa kiadónál jelenik majd meg egy egyelőre még be nem jelentett időpontban, jelenleg 4000 Ft-ért lehet előrendelni.

(Kiemelt kép: Várkonyi Andrea Instagramja)