Az Omega menedzsere felhívta Gáspár Lacit a dalszövegtévesztés miatt

Nem csitul a zöldhajú-botrány, Gáspár Lacit az Omega menedzsere is felhívta.

2021. december 15., 11:57

Szerző:

A szombati X-Faktor élő adása tartalmazott egy megemlékezést Kóbor Jánosról, és ebben Gáspár Laci elrontotta a Gyöngyhajú lány című sláger egyik sorát: zöldhajú lányt énekelt véletlenül gyöngyhajú helyett.

Bár az RTL Klub meg sem osztotta a vonatkozó adásrészletet, az ominózus jelenetet folyamatosan feltöltik a felhasználók a videós oldalakra, de innen rendszeresen eltűnnek a bakit megmutató felvételek. Ennek a cikknek a megjelenésekor például ide kattintva lehet megnézni a jelenetet a YouTube-on.

Azonban annak ellenére, hogy viszonylag nehezen elérhető maga a videó a neten, a botrány nem csillapodik, Gáspár Laci bár az Instagramra már hétfőn posztolt egy idézetet az üggyel kapcsolatban, most Sebestyén Balázsék rádióműsorában beszélt róla.

Gáspár Lacit jelenleg rengetegen támadják a közösségi médiában a baki miatt, de azt mondja, nincs meglepve, hogy sokan így reagálnak arra, hogy 17 év után egyszer, pont most téveszt egyet.

„Az az igazság, hogy megérdemlem. Ezért én vagyok a hibás, én rontottam el, senki más, én csináltam ezt, nem lehet mást hibáztatni ezért”

– vallja be Gáspár Laci, hozzátéve, hogy talán azért rontott, mert annyira koncentrált és annyira sok tisztelet volt benne a dal és az eredeti előadó iránt. A 42 éves énekes azt is elmesélte, hogy rengeteg kommentet kapott, valamint megkereste őt Trunkos András is, az Omega menedzsere:

„az Omega menedzsere is felhívott, és mondta, hogy Laci, mi ezen nevettünk, és köszönik, megható volt. Olyan aranyos volt, tényleg, jó fejek voltak. Üzenték, hogy semmi gond.”

Íme a kérdéses rádióadás.

(Kiemelt kép: Gáspár Laci Instagramja)