Ezért boldog ma Kulcsár Edina

Kulcsár Edina az Instagramon videón mesélte el, miért ilyen boldog.

2022. január 25., 08:29

Szerző:

Hétfő este jelent meg Kulcsár Edina új videóklipje, és az Egyetlen szó kedd reggelre máris 600 ezer megtekintés felett jár – a kiugróan magas nézőszám felett érzett boldogságának az influenszer-énekesnő videóban adott hangot. A köszönetnyilvánítást is tartalmazó felvételt ide kattintva elérhető, 24 óra után automatikusan eltűnő Instasztoriban osztotta meg, Kulcsár Edina a következőket mondja:

„mindenképp szerettem volna nektek megköszönni így videó formájában, hogy ennyien szeretitek a videoklipet, ami egyébként 5 óra alatt félmilliós nézettséget generált. Hát megmondom őszintén, hogy álmomban nem gondoltam volna, hogy tényleg ez a klip majd ilyen számokat tud majd produkálni. Úgyhogy nagyon-nagyon szépen köszönöm mindenkinek a pozitív visszajelzést, a rengeteg üzenetet. Nagyon-nagyon boldog vagyok, és tényleg nagyon örülök, hogy tetszik a szám!”

A videóban nem kerül szóba, de a több mint félmillió megtekintőből 8600-an egy lájkot is nyomtak a videóklipnek. Kulcsár Edina hozzáteszi viszont még azt egy, a videón elhelyezett felirattal, hogy

„a megosztásokat is nagyon köszönöm! Tényleg nehéz szavakba foglalni, hogy mennyit jelent ez nekem!”

Ha ön még nem látta-hallotta volna, de bepótolná, íme az Egyetlen szó.

Örüljünk együtt!

Gáspár Bea visított örömében, majd keresztet vetett, amikor nyert négymillió forintot

Nádai Anikónak nagyon bejött az új év: Nem lehetek ennél boldogabb

Stohl András már nagyon várta, hogy újra egy nő bőrébe bújhasson

(Kiemelt kép: dfp.hu)