Gáspár Bea visított örömében, majd keresztet vetett, amikor nyert négymillió forintot

Fodor Zsóka viszont nagyon máshogy reagált a megnyert mosógépre. Szerencsekerék.

2021. augusztus 16., 10:50

Szerző:

A nemrégiben Kasza Tibi vezetésével újraindult Szerencsekerékben immár hírességek is játszanak a nyereményekért, és a TV2 rendre megosztja azokat az adásrészleteket, amikben az látható, hogy egy-egy ismert személyiség hogyan reagál arra, ha nyer valamit. Gáspár Bea például egy megfejtéssel elvitt 2,1 millió forintot, amihez kapott még további kétmilliót. A Győzike című realityből is ismert, azóta gasztrocelebbé avanzsált híresség sikoltozott-ugrált örömében, amikor megtudta, hogy összesen 4,1 millió forintot kap, sőt, egy ponton keresztet is vetett és megköszönte Istennek a nyereményt. Íme a videó.

Szórakoztató ezzel összehasonlítani Fodor Zsóka alábbi reakcióvideóját. Ő egy mosógépet nyert, és amikor megmutatták neki, milyen jutalmat vihet haza, a frissen tetovált Kasza Tibi megkérdezte a Barátok közt egykori Magdi anyusától: „boldog vagy, szívem?” Erre Fodor Zsóka visszakérdezett:

„Hát, úgy nézek ki?”

Kasza Tibi erre diplomatikusan inkább nem válaszol, úgyhogy döntse el helyette ön: úgy néz ki Fodor Zsóka az alábbi felvételen, mint aki boldog?

(Kiemelt kép: TV2/Szerencsekerék)