Rácz-Gyuricza Dóra pszichológus segítségét fogja kérni

Rácz-Gyuricza Dóra meglepő vallomást tett.

2022. március 29., 09:36

Szerző:

Rácz Jenő felesége, Rácz-Gyuricza Dóra az Instagram-oldalán több rajongói kérdésre is válaszolt. A házaspár már alig várja, hogy a kezükben tarthassák kislányukat, Kamillát. A szükséges holmik szinte már mind megvannak, valamint a gyerekszoba is készen áll a baba érkezésére. A kicsi a tervek szerint májusban születik meg, a kismama már a 34. hétben jár. Rácz Jenő felesége azt is elárulta, hol kérte meg a kezét a sztárséf. 

 „A Lánchídon történt. Minden reggel arra mentünk el dolgozni, és Jenő azt mondta, szerette volna, ha nem csak egyszeri élmény lenne, hanem minden nap emlékeznénk a pillanatra, amikor elmegyünk mellette”

- mesélte a közösségi oldalán Gyuricza Dóra, amit a Blikk szúrt ki. 

A kismama azt is elárulta, hogy a tavalyi esküvőn még nem volt várandós, a nászútjukon fogant meg a baba. Továbbá arról is beszélt, hogy a szülés után pszichológushoz fog járni, akár kialakul nála szülés utáni depresszió, akár nem, ugyanis szerinte segítséget kérni nem szégyen. Hozzátette, hogy sokakban az az elvárás, hogy a szülés után néhány nappal az anyukának már ugyanúgy kell viselkednie, a testének pedig heteken belül ugyanolyannak kell lennie. 

Kismamák

Fotó: Már ilyen nagy Nádai Anikó pocakja

Rácz-Gyuricza Dóra megdöbbentő felfedezésre jutott saját testével kapcsolatban

Fotó: Rihanna terhes – felékszerezett hassal jelentette be

(Kiemelt kép: Rácz-Gyuricza Dóra Instagramja)