Rácz-Gyuricza Dóra megdöbbentő felfedezésre jutott saját testével kapcsolatban

Rácz-Gyuricza Dóra az Instagramon elemezte ki saját bikinis fotóját.

2022. március 27., 09:33

Szerző:

Rácz-Gyuricza Dóra nemcsak Rácz Jenő sztárséf feleségeként ismert, hiszen többek között youtuberként és influenszerként is aktív, az Instagramon csaknem 150 ezer ember követi őt. Ezen az utóbbi platformon publikált a jelenleg állapotos médiaszemélyiség egy tavalyi, bikinis fotót, ami a nászútján készült róla. A kép feliratában Rácz-Gyuricza Dóra kielemzi saját testét, majd egy igen fontos megállapításra jut, amire az ember pont egy influenszertől nem igazán számít.

„Döbbenten nézem vissza a képeimet, hogy ÉN ILYEN VOLTAM!? Azta.. volt baj a fejemben rendesen… testképzavar a tetőfokon! Pedig őszintén azt hittem rendben voltam magammal a nászúton, életem legboldogabb napjait éltem meg, de emlékszem, néztem ezt a képet, hogy háát... Cici az nincsen, a derekam meg lehetne kisebb... Namost jól megráznám az akkori Önmagam. Mikor lesz elég!? amikor már mindenki ugyanúgy néz ki, mintha gyártósorról érkeztünk volna a világba? Vékony derék, kerek popsi, kerek cickók, vastag száj í,keskeny orr stb… Annyira felnéztem mindig is az egyéniségekre egyedi külsővel, de az én agyamat is megfertőzte a socialmedia!? Köszönöm kislányom, hogy még meg sem érkeztél, de már megmutattad, hogy akkor és most is jó vagyok úgy, ahogy vagyok, mert folyamatosan fejlődök”

– írja Rácz-Gyuricza Dóra a posztban egy #szeresdmagad címkével, és úgy tűnik, nála az önszeretet része az is, hogy az önmagam szót nagybetűvel írja a kellő tisztelet kifejezéseképpen.

Az Instagram a tökéletes(nek tűnő) testű nők otthona

Tóth Andi tangabugyis feneket villantott, felrobbant az Instagram

Tolvai Renit milliméterek választják el attól, hogy dekoltázsfotóját törölni kelljen az Instagramról

Horváth Éva megmutatta, hogyan lehet csalni az Instagrammal: látszat vs valóság

(Kiemelt kép: Rácz-Gyuricza Dóra Instagramja)