Még mindig egy szállodában él Csuti, de meglepő vallomást tett: Nagyon jól érzem magam, szeretve vagyok

Szabó András Csuti még nem költözött be az új otthonába.

2022. március 25., 07:12

Szerző:

Szabó András Csuti és Kulcsár Edina még az év elején döntöttek a válás mellett. Az egykori álompár a szakítás után egy rövid ideig még egy fedél alatt élt közös gyermekeikkel, ám végül Csuti volt az, aki elhagyta a közös otthont. Az üzletember 60 napja egy szállodában lakik, ami habár fantasztikus felszereltséggel rendelkezik, mégsem tudja a kétgyermekes apuka minden igényét kielégíteni.

„Jelen élethelyzetemben ez egy hatalmas segítség volt. Ez a hely mindenben maximálisan a kényelmemet szolgálja. Eddigi mindennapjaimban mindig az történt, hogy felkeltem, elmentem dolgozni, és hazamentem a családomhoz. Ez volt az otthonom. Egy szálloda nem helyettesíti ezt. Más az a szeretet, amit az ember kap. Nekem nagyon hiányzik az otthon melege”

- mesélte a Borsnak Csuti.

Az üzletember azt is elárulta, hogy vannak emberek, akiknek egész életében hálás lesz, hiszen kapott egy lehetőséget és a szakítását követően egyik pillanatról a másikra megoldódott a lakhatása, valamint a fogadtatás a másik dolog, ami mellett nem tudott elmenni szó nélkül. Továbbá azokról az emberekről is beszélt, akikkel barátok lettek és segítettek neki túllendülni a házassága megromlásán. 

„Kaptam egy lehetőséget, hogy egyik pillanatról a másikra megoldódjon a lakhatásom, másodsorban pedig az a fogadtatás, és azok az emberek, akikkel mára már barátok lettünk, hihetetlenül sokat segítettek abban, hogy valamilyen úton-módon – ha nem is teljesen –, de túltegyem magam azon, ami velem történt az év elején. Jó érzés ezekkel a barátokkal együtt lenni”

- mesélte a lapnak Csuti.

Az üzletember azonban egy különleges személyt is kiemelt, akivel nagyon jóban lettek az elmúlt hónapok során. 

„Károllyal egyszer csak elkezdtünk beszélgetni a fociról. Nem gondoltam volna, hogy van még nálam is nagyobb Róma-szurkoló, de ő az. Minden reggelinél megbeszélünk mindent. Nagyon jól érzem magam, szeretve vagyok. A lakhelyem kényelmes, de hát milyen is lenne egy lakosztály… Egész életemben hálás leszek ezeknek az embereknek, akik most segítettek.”

Csuti egyébként az elmúlt két hónapban egy Duna-parti szállodát nevezhet az otthonának, ahol átlagosan 40 ezer forint éjszakánként a szállás. Ez azt jelenti, ha a kétgyermekes apukának fizetnie kellene a szállásért, akkor már közel két és fél millió forintot költött volna a lakhatására.

„Ezért jó, ha az ember számíthat a barátaira. Hála a jó Istennek, nekem több is jutott belőlük, így ebben a helyzetben bárkihez is fordulok, mindig nyitva vannak előttem az ajtóik”

- mondta Csuti.

Az üzletember addig marad a hotelben, ameddig nem készül el a munkálatok a saját lakásában - írja a Bors.

Ezeket se hagyja ki! 

Csuti durván kigyúrta magát, odavannak félmeztelen képéért a követők

Csuti vallomása: már nem szerelmes Kulcsár Edinába - Azt is elárulta, hogy készen áll-e egy új kapcsolatra

Íme, Kulcsár Edina milyen párkapcsolati tanácsot adott házasoknak

(Kiemelt kép: Csuti Instagramja)