Íme, Kulcsár Edina milyen párkapcsolati tanácsot adott házasoknak

Válásával és új szerelmével kapcsolatban nyilatkozott Kulcsár Edina.

2022. március 17., 11:38

Szerző:

Kulcsár Edina és férje, Szabó András Csuti miután egy évig próbálták megmenteni a házasságukat, az év elején bejelentették, hogy a kapcsolatuk végleg megromlott, és a válás mellett döntöttek. Néhány napra rá a szépségkirálynő a közösségi oldalán jelentette be, hogy új párja van, a G.w.M művésznéven ismert rapper, Varga Márk személyében. A sztárpár története felrobbantotta a sajtót, hetekig csak róluk szóltak a hírek, sokszor anélkül, hogy a felek egyáltalán nyilatkoztak volna. Most, hogy már kicsit elcsitult az ügy, Kulcsár Edina a Story különszámában mesélt a történtekről.

A szépségkirálynő a lapnak elárulta, új szerelmével azon dolgoznak, hogy jó viszonyt tudjanak kialakítani volt kedveseikkel, és békében, esetleg barátságban élhessenek együtt mozaikcsaládként.

„Márkkal mindkettőnknek az a célja, hogy a volt párjainkkal jó viszonyt ápoljunk, és idővel mind a négyen le tudjunk ülni egy asztalhoz, hogy a gyerekeink lássák együtt az anyukájukat, az apukájukat”

– kezdte Kulcsár Edina, aki azt is elmondta, hogy nagyon boldog, hogy G.w.M személyében végre olyan párra talált, akinek bármit elmondhat, és akivel sosem tudnak úgy elaludni, ha előtte nem beszélték át a problémáikat.

„Nem kell attól félnem, mi lesz velem, ha kiadom magam. Mert minden szavam, gondolatom, érzésem biztonságban van Márknál. Mi mindent kivesézünk, és ha valami bántja a másikat, addig nem állunk fel az asztaltól, amíg a teljes megnyugvást nem látjuk a másik arcán. Elképzelni sem tudom, hogy úgy hajtsunk álomra a fejünket, valami gond van közöttünk”

– magyarázta Kulcsár Edina, aki úgy érzi, megtalálta élete párját, még akkor is, ha szerelmüket még nem tudják minden nap megélni, mivel még nem élnek együtt. A modell ugyanis a saját és párja gyermekei miatt még korainak érezte az összeköltözést. Elmondása szerint most heti egyszer-kétszer tudnak csak együtt aludni, és ekkor is legtöbbször nagyon fáradtak, de a jövőt mindenképp közös otthonban tervezik. 

Kulcsár Edina azt is elmondta, sose hitte volna, hogy majd jön valaki az életében, akivel ennyire egy hullámhosszon lesznek, de most úgy érzi szerelme mellett olyan falak is leomlottak benne, amikről eddig nem is tudta, hogy léteznek.

„Ő nekem a nagybetűs férfi, aki mellett minden tekintetben nőnek érzem magam”

– mondta a lapnak az egykori szépségkirálynő, majd tanácsot is adott azoknak, akiknek hasonló helyzetbe került a házasságuk.

„Számtalan módon meg lehet menteni egy házasságot, mindent meg is kell tenni, és szerencsére sokaknak sikerül is. De aki mindent megtett, és mégsem sikerült, az ne adja fel az életét, hanem merjen felállni, és kilépni. Nem önös, éppen ellenkezőleg, családi érdek a boldogságunkért tenni, hiszen egyetlen gyereknek sem lesz boldog a gyerekkora, ha a szülők nem boldogok, de ha kiegyensúlyozottak, ott a gyerek is az lesz”

– tette hozzá Kulcsár Edina.

Ilyen a szerelem:

Stana Alexandra és Meggyes Dávid is igyekeznek jó viszonyt ápolni volt párjaikkal

Liptai Claudia elárulta, miben más a férje, mint volt párjai

Janicsák Veca elárulta, hogyan jutottak el a férjével a válásig

(Kiemelt kép: dfp.hu)