Liptai Claudia elárulta, miért mentek tönkre a korábbi kapcsolatai

Korábbi kapcsolatairól és jelenlegi házasságáról vallott Liptai Claudia. 

2022. március 17., 08:42

Szerző:

Liptai Claudia 2018 óta boldog házasságban él Pataki Ádámmal. A párnak egy közös kisfia is született az évek alatt. Akik hallgatják a házaspár Édes Kettes című rádióműsorát, tudják, hogy a két híresség mindig őszintén, tabuk nélkül beszél a magánéletükről. A tévés legutóbb azt is őszintén bevallotta, hogy a mai napig nem enyhültek az érzései a férje iránt és még mindig bizsergés fogja el, ha a párja küld üzenetet neki. 

A műsorvezető azonban elárulta, hogy ez a feltétel nélküli szeretet, ahol az érzelmek csak tovább erősödnek, a korábbi párkapcsolataiban sokszor nem voltak jelen. Liptai Claudia elmondása szerint sokszor önmagát is átverte, mielőtt a jelenlegi férjét megismerte, ugyanis előfordult, hogy nem is az aktuális választottjába volt szerelmes, hanem magába a szerelembe. Miután pedig a rózsaszín köd felszállt, értetlenül állt a saját választása előtt. Utána a tévés belátta, hogy az adott férfival nem illenek össze, és hiba volt azt gondolnia, hogy őket egymásnak teremtette az ég – írja a Best Magazin cikke alapján a Blikkrúzs.

Mielőtt megismerte mostani kedvesét, Liptai Claudia több ismert emberrel is kapcsolatba került. Első férje a néhai Gesztesi Károly színművész volt, akitől első gyermeke, Panka született. A pár 2006-ban kötött házasságot, 2010-ben elváltak. Első házassága megromlása után a műsorvezető együtt élt Daróczi Dávid kormányszóvivővel. 

Szerelmi ügyek 

Nehéz időszak: Détár Enikő és 10 évvel fiatalabb párja külön költözött

Kanye West övön aluli beszólást kapott Kim Kardashian új szerelmétől

Intim pillanat: Stana Alexandra és Meggyes Dávid romantikus-összebújós fotót posztolt

(Kiemelt kép: dfp.hu)