Janicsák Veca drámai vallomást tett a válásáról és élete mélypontjáról

Janicsák Veca elárulta, mit tett, amikor a mélypontra került.

2022. március 13., 14:08

Szerző:

Janicsák Veca nemrég, alább meghallgatható új dala kapcsán beszélt először arról, hogy elvált a férjétől, és hogy méhnyakrák miatt el kellett távolítani a méhét. Most a Vasárnap reggelben szerepelt, és vallomásában hozzátett még néhány gondolatot a témához.

„Van is bennem egy ilyen felfogás, hogy ellenálló vagyok, hogy képes vagyok bármiből kigyógyulni, legyen szó lelki vagy fizikai dolgokról. Az emberi élet nem arra van beállítva, hogy mindig minden tökéletes legyen, hogy mindig minden tökéletes legyen, vannak mélypontok. Kicsit olyan, mint amikor beugrasz egy medencébe. Onnan csak akkor tudod felrúgni magad, ha leérsz a legaljára. Nekem is le kellett érnem a legaljára, hogy onnan fel tudjam rúgni magam. És most újra a felszínen vagyok, újra levegőt kaptam”

– idézi a 32 éves énekesnő nyilatkozatát a Blikk. Janicsák Veca hozzátette, úgy érzi, most már kész egy új kapcsolatra.

Mivel volt férje hangot adott neki, hogy nem örül annak, hogy Janicsák Veca a válásáról beszél a médiában, az egykori X-Faktor-döntős óvatosan fogalmaz a témával kapcsolatban:

„akarod hinni, hogy a másik is olyan, mint te vagy, próbálod elhinni, hogy a szándékai mindig a legjobbak. Ez a barátokra is igaz. Az ember szeret, bízik. Ez hit kérdése is. De van egy pillanat, amikor rájössz, hogy nem mindenki olyan, mint te.”

Janicsák Veca alábbi nyilatkozatából úgy tűnik, az énekesnő úgy érezheti utólag, hogy még így is túl sokáig maradt benne nem működő házasságában:

„akik nem teljes családban nőttek fel, azokban görcsös ragaszkodás él, hogy egyben kell tartani a családot. Ez jó ösztön, de nem egyedüli buli”

És íme a fentiek művészi megfogalmazása, a Gravitáció című klip.

Mélypont

Rúzsa Magdi eddig titkolta, de valójában élete legnehezebb időszakát élte át 2020-ban

Sokkoló vallomás: ismét mélyponton van az X-Faktor győztese, Alee

Cher nincs jól, aggasztó üzenetet posztolt

(Kiemelt kép: dfp.hu)