Sokkoló vallomás: ismét mélyponton van az X-Faktor győztese, Alee

A rapper az X-Faktor után ismét padlóra került.

2022. február 3., 11:58

Szerző:

Az X-Faktor jubileumi évadát Balázs Alex, vagyis Alee nyerte meg 2021-ben. A nehéz körülmények közül érkező fiatal srác már a válogatókon tarolt, és a verseny során is sikert sikerre halmozott, míg végül az első helyen végzett. Emellett dalai is sorra rekordot döntöttek a YouTube-on. Úgy tűnik, a hirtelen jött siker nehézségekkel is járt a fiatal zenész számára.

Alee már a verseny során is többször beszélt arról, hogy korábban depresszióval küzdött, még az is megfordult a fejében, hogy véget vet az életének. Később úgy fogalmazott, hogy az X-Faktor segítségével sikerült maga mögött hagynia mindezt, végre boldog, és megtalálta önmagát. A jelek szerint ez azonban a műsor után megváltoztott. Alee az Instagramon adott helyezetjelentést magáról, posztjában leírta, hogy mostanában ismét mélypontra került, és azt is elárulta, miért:

„Gondoltam pár mondatban végre beszélek kendőzetlenűl, őszintén arról hogy mi történik velem. Mint ahogy észrevettétek, eltűntem a social media világából. Posztoltam párat nektek, letudtam a kötelezőket, de ezentúl semmi, talán csak igyekeztem azt mutatni, minden rendben, boldog vagyok és csinálom, amit kell. Sajnos ez teljes egészében nincs így. Hatalmas utat jártam be, de ez még semmi, ez csak egy kezdet, írom a zenéket, kipróbálok új dolgokat, de keresem magam. Akármennyire céltudatos vagyok, akármennyire ott vagyok fejben, ez egy hatalmas változás az életemben, ami kihat rám mentálisan. Nem fog széttörni a nyomás, nem futamodok meg, nem tűnok el. Csinálni fogom azt, ami miatt még pozitív tudok maradni. Csak ez most egy ilyen időszak skacok, és meg szeretném köszönni, hogy mellettem vagytok és minden koncerten tomboltok! Nem tudok mindenkinek megfelelni a zenémmel, a külsőmmel, a személyisegemmel. Nem is akarok! Most egy olyan Alee-t fogtok kapni, aki azt csinálja, ami ő, amit szeret, amit boldogan, motiváltan csinál. Csak kell/kellett egy kis idő, hogy visszataláljak magamhoz. Úgyhogy ne csüggedjetek, készülnek az új zenék, csak időbe tellik, mire mentálisan rendbe teszem a múltat és a jelent, ami kísert néha. Veletek maradok és csinálom, amihez a legjobban értek, magamat adom és zenélek, leszarva a negatív embereket és a negativitást magam körül!"

 

A győzelem óta tényleg rengeteg minden történt Alee-val:

X-Faktor: Rengetegen pályáznak Alee 12 milliós nyereményére

Ezt csinálja Alee a 12 millióval, amit az X-Faktorban nyert – a tanulás most háttérbe szorul

X-Faktor: Dallopással vádolják Alee-t

(Kiemelt kép: RTL Sajtóklub)